به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، تقی ریاحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ظهر امروز در در دومین نشست بررسی چگونگی اجرای مرحله دوم طرح تحول سلامت در روستاها و شهرهای زیر 20هزار نفر که با حضور روسا و معاونین دانشگاههای علوم پزشکی گلستان، مازندران، گیلان، بابل و شاهرود در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شده بود، گفت: تربیت نیروی انسانی بر اساس نیازمندیهای شبکه بهداشت و درمان نیاز به بازنگری دارد.
وی افزود: ارتقای سطح بهورز، تفکیک مقوله پایش و مراقبت سلامت از درمان و تربیت مراقب سلامت که بتواند ثبات لازم را در عملکرد پزشکان رقم بزند از ملزومات تحقق مرحله دوم طرح تحول نظام سلامت هستند.
ریاحی گذر از ظرفیت سازی سخت افزاری ساخت خانه بهداست و مراکز بهداشت و درمان به ظرفیت سازی نرم افزاری و همچنین تجمیع ظرفیتها و تفکیک منابع را از دیگر مواردی است که طرح تحول نظام سلامت به دنبال تحقق آن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هدایت مراجعات مردمی از بیمارستانها به دیگر مراکز بهداشتی درمانی را یکی دیگر از برنامههای طرح تحول نظام سلامت خواند و خاطرنشان کرد: برای کاهش مراجعات مردمی به بیمارستان و گسیل آنان به دیگر نقاط نیازمند افزایش تعداد مراکز درمانی و خانه بهداشت و کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی هستیم که در این زمینه در استان گلستان در ماه گذشته دومین کلینیک فوق تخصصی استان در گرگان افتتاح شد.
وی از افتتاح یک کلینیک تخصصی در اواخر هفته آینده در شهرستان علی آبادکتول نیز خبر داد و بیان داشت: در آیندهای نه چندان دور یک کلینیک تخصصی در تمامی شهرستانهای استان احداث خواهد شد.
ریاحی در پایان نظام ثبت و پرونده الکترونیک را قدم اساسی در رفع نواقص و آسیبهای فعلی نظام سلامت و افزایش کیفیت ارائه خدمات این طرح خواند.
لازم به ذکر است، این نشست با حضور محمدجواد کبیر، معاون مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان و ناصر کلانتری رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت همراه بود.