به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، تقی ریاحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد کاهش هزینه پرداختی درمان از سوی مردم، تهیه تجهیزات و اقلام درمانی و تسهیل دسترسی مردمی به آن، کاهش هزینه کالاهای پزشکی، افزایش خدمات تخصصی و مراکز درمانی و به تبع آن کاهش مراجعات مردمی به بخشهای مددکاری اجتماعی بودیم که توانست قدرت عظیمی به بخش خدمات جامعه پزشکی بدهد.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده در استان گلستان در طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و از فعالیت ۲۳۰ متخصص در شهرهای استان خبر داد و بیان داشت: افتتاح کلینیک فوق تخصصی دزیانی گرگان، افتتاح قریب الوقوع کلینیک تخصصی در علی آباد از جمله اقداماتی بود که جهت بهرهمندی تمامی هم استانیها از خدمات تخصصی شکل گرفت و در صدد هستیم تا سال ۹۵ این میزان همهگیر شود و در تمامی شهرها همه بتوانند خدمات تخصصی بگیرند.
ریاحی به تخلفات پزشکان در دریافتهای غیرمتعارف اشاره و آن را زشت توصیف کرد و گفت: این مباحث کاهش یافته و در راه شفاف سازی کامل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین از در دست ساخت بودن دو بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی گرگان و ۸۰۰ تخت خوابی گنبدکاووس نیز خبر داد.
وی ادامه داد: در ایام الله دهه مبارک فجر از ۱۶ خانه روستایی در گلستان با اعتباری بالغ بر ۱۱.۲ میلیارد ریال بهره برداری و بیش از ۶۰۰ خانه بهداشت تجهیز و بهسازی و افتتاح خواهند شد.
ریاحی از دیگر پروژههای دهه فجر دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز به پروژه پلیکلینیک تخصصی قائم شهرستان علیآبادکتول با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال و آغاز عملیات اجرایی بیمارستان بسکی در شهرستان گنبدکاووس با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در بخشی دیگر با بیان اینکه هدف قرار گرفتن خانوادهها در تهاجم فرهنگی موجب بروز و افزایش آسیبهایی نظیر طلاق، اعتیاد، فقر اقتصادی، فقر فرهنگی، حاشیهنشینی و سو تغذیه شده است، تصریح کرد: باید با تحکیم خانواده با این معضلها مقابله کرد و همچنین ضروری است که مجدانه افزایش سن ازدواج و مسن شدن سن جامعه پیگیری شود.
وی در همین راستا به نقش رسانهها در افزایش آگاهی مردم اشاره کرد و بیان داشت: رسانهها میتوانند حوزه سلامت را در اموری نظیر شناسایی آسیبهای عرصه سلامت، امنیت روانی، امنیت سلامت، کاهش ازدحام مراکز زندگی، کاهش ترافیک، سهولت دسترسی به امکانات و کاهش آسیبهای فزاینده در سطوح اجتماعی یاری کنند.