کد خبر:۳۸۱۴۳۹
معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یزد مطرح کرد

کاهش پذیرش دانشجو در دو مرکز دانشگاه علم و هنر در استان یزد

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یزد با اشاره به کاهش پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها گفت: پذیرش دانشجو در دو مرکز دانشگاه علم و هنر در استان یزد، صفر بوده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، برزگری، معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یزد عصر روز گذشته نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان یزد در دانشگاه علم و هنر یزد با اشاره به عملکرد دانشگاه علم و هنر یزد گفت: این دانشگاه نزدیک به ۶۰۰۰ دانشجو دارد.

 

وی افزود: یکی از معضلات اساسی ما در خصوص انتقالات است که تهران نیز بدان اعتراض کرده و با توجه به اینکه ما در سه سال کذشته نیز کمترین پذیرش دانشجو و بیشترین ریزش را داشته‌ایم این مشکل اساسی برای ما ایجاد نموده است.

 

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یزد خاطرنشان کرد: ظرفیت ما در پذیرش در ممقطع کار‌شناسی ناپیوسته ۶۰ درصد و مقطع کار‌شناسی ارشد ناپیوسته نیز قریب به ۴۰ درصد رسیده است.

 

برزگری خاطرنشان کرد: هرچند مقطع تحصیلات تکمیلی سوددهی برای دانشگاه‌ها ندارد؛ اما باید برای تکمیل زنجیره تحصیلی آن را پیگیری کرد که در این راستا نیز دانشگاه علم و هنر یزد با همکاری دانشگاه یزد و دانشگاه‌های دیگر اقدام به تاسیس چندین رشته دکتری کرده است.

 

وی ادامه داد: یکی از بهترین راههای بهره وری استفاده از پژوهشکده‌ها است که می‌توانیم همچون دانشگاه‌های تهران با استفاده از این پژوهشکده‌ها درامدزایی را داشته باشیم.

 

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر یزد تصریح کرد: در حال حاضر جهت‌گیری و رویکرد ما بحث توانمندسازی دانشجویان است و به عنوان دغدغه اصلی می‌باشد و اولین قدم در این راستا ایجاد استراتژی برای آن است تا بتوانیم به گونه‌ای دانشجو در استان جذب کنیم و اشتغال خوبی داشته باشیم.

 

برزگری خاطرنشان کرد: ‌وضعیت دانشجویان ما الان بد نیست؛ اما در آینده کار‌شناسی ما با مشکل روبرو است و عملا تا دوسال آینده با مشکل روبرو خواهیم شد که در این راستا معتقدیم که دانشگاه‌های دولتی حداقل در حوزه غیر تحصیلات تکمیلی کمتر ورود کنند تا دانشگاه‌های غیرانتفاعی بتواند رشد کنند و کمتر رقابت صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار