کد خبر:۳۸۱۴۴۱
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد:

۸۰ درصد شاغلین در صنعت و تولید دارای مدرک پایین‌تر از کار‌شناسی هستند

رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۸۰ درصد شاغلین در صنعت و تولید دارای مدرک پایین‌تر از کار‌شناسی هستند که باید برای آن نیز راهکاری اندیشیده شود تا بتوان مختصصان را در جای خود قرار داد و از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، صدرا ابرقویی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد عصر روز گذشته نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان یزد در دانشگاه علم و هنر یزد با اشاره به میزان بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: سرمایه داران و صاحبان صنایع اهمیت بسیار ناچیزی به فارغالتحصیلان دانشگاهی می‌دهند و در این راستا نیز بسیاری از شاغلان خود را نیز از بین افراد کم سواد و بی‌سواد استفاده می‌کنند.

 

وی افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۸۰ درصد شاغلین در صنعت و تولید دارای مدرک پایین‌تر از کار‌شناسی هستند که باید برای آن نیز راهکاری اندیشیده شود تا بتوان مختصصان را در جای خود قرار داد و از فارغ التحصیلان دانشگاهی استفاده کنیم.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد تصریح کرد: یکی از نیازهای اساسی کشورمان ایجاد مرکز تشخیص صلاحیت‌های شغلی است که با این مرکز می‌توان از ورود افراد غیرمتخصص در فعالیت‌های تولیدی و صنعتی جلوگیری کرد و با این کار بهره وری را افزایش داد.

 

ابرقویی خاطرنشان کرد: ‌در دانشگاه جامع بحث صلاحیت شغلی بوجود امد و ان به تصویب رسید؛ اما ادامه پیگیری آن در کشور صورت نگرفت که اگر این حرکت ادامه کند بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد.

 

وی گفت: ‌اگرچه کارگروه پژوهش و فناوری در استانداری یزد انحلال شده است؛ اما ما باید با ارائه توانایی‌ها استاندار را به سمت خود کشانده و از آن‌ها نیز درخواست‌های خود را داشته باشیم تا توجه بیشتری به مراکز اموزش عالی داشته باشند.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد ادامه داد: رقابت ناسالم برخی از صنایع در استان یزد باعث شده که بسیاری از افراد غیربومی با ضریب هوشی پایین مشغول به کار باشند و افراد باهوض و ضریب هوشی بالا نیز بیکار در جامعه باشند که امیدواریم برای ان تدابیری اندیشیده شود.

 

ابرقویی تصریح کرد: در حوزه خلیج فارس اگر کسی بخواهد کار کند می‌گویند با توجه به رشته تحصیلی کار کند؛ اما در یزد این دنبال نمی‌شود و بر اساس صلاحیت شغلی نیست که این ضعفی برای ما می‌باشد.

 

وی تصریح کرد: قطب بندی و کار بر روی رشته‌ها و تقویت ارتباط دانشگاه‌ها از دیگر برنامه‌های مهم است که می‌توان از‌ای طریق از موازی کاری‌ها جلوگیری کرد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد در پایان با اشاره به ایجاد کارخانه‌ها در دانشگاه‌ها گفت: ما اگر بتوانیم در دانشگاه‌ها تولید داشته باشبم بسیار خوب است؛ زیرا دانشجویان می‌توانند با حضور در این کارخانه‌ها و دفا‌تر تولیدی در دانشگاه‌ها کار واقعی و علمی انجام داده و برای دانشگاه‌ها نیز درآمدزایی داشته باشیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار