کد خبر:۳۹۰۸۱۴
اندیشه‌های ماندگار و معماری پایدار-۴

حیدری: در ایران مدرک فروشی، علم فروشی و کم فروشی به وفور دیده می‌شود

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران با انتقاد به این مطلب که در مراکز آموزشی ایران مدرک فروشی، علم فروشی و کم فروشی به وفور دیده می‌شود، گفت: این یعنی توسعه ناپایدار.

به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از ایلام، شاهین حیدری در همایش ملی اندیشه‌های ماندگار و معماری پایدار که روز گذشته با حضور اساتید و دانشجویان از سراسر کشور در هتل زاگرس ایلام برگزار شد، با اشاره به کتاب المحجوب هجویری در ارتباط معارف دینی اسلام با توسعه پایدار گفت: نقل است که ابوسعید ابوالخیر در یک مسجد پر ازدحام سخنرانی داشتند، پیش از آنکه وی بر منبر روانه شود متولی مسجد گفت به من اجازه دهید پیش از شما به منبر روم و یک جمله را عرض کنم، ابوسعید پذیرفت، خادم بر منبر رفت و گفت: خداوند رحمت کند پدر و مادر هر آن‌کس را یک قدم به جلوتر آید، مردم نیز چنین کردند، ابوسعید بر منبر رفت و پس از صلوات بر محمد و آلش گفت: این بزرگوار، هر آنچه که انبیا و اوصیا الهی آمدند و گفتند را بازگو کرد، لذا هر کس با هر مسلک و دینی که دارد اگر یک قدم جلوتر آید به گونه‌ای که به حقوق دیگران تجاوز نشود، خوبی‌های دنیا و آخرت بر وی مستولی می‌شوند.

 

وی با اشاره به سخنان امام علی (ع) مبنی بر اینکه هیچ مومنی نباید دو روز خود را به مانند هم سپری کند ادامه داد: مبحث توسعه پایدار در دنیای غرب از سال 1980 مطرح شد، اما این موضوع ریشه در تعالیم دینی ما دارد. بنابراین می‌بینید که سرچشمه در نزد ماست؛ ما بی‌خود و بی‌جهت جیره خوار کسانی شده‌ایم که یک روزی جیره خوار ما بوده‌اند، باید به این بیندیشیم که ایجاد قوانین برای رفاه بشر و نه برای مطامع اقتصادی اصلی‌ترین نکته در توسعه پایدار و بهبود سرنوشت انسان‌ها می‌باشد.

 

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران با انتقاد به این مطلب که در مراکز آموزشی ایران مدرک فروشی، علم فروشی و کم فروشی به وفور دیده می‌شود، گفت: این یعنی توسعه ناپایدار. اما چگونه باید از این مخمصه دور شویم؟ آگاه کردن مردم به حقوقشان باعث افزایش مطالبه گری ایشان می‌شود، وقتی مردم مطالبه‌گر باشند ما نیز مجبور به پاسخگویی خواهیم بود؛ تا پرسش نباشد پاسخی در کار نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار