مرکز تحقیقات بیماری‌های دهان و دندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه‌اندازی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۲۵۷

مرکز تحقیقات بیماری‌های دهان و دندان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه‌اندازی شد

مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: موافقت اصولی مرکز تحقیقات بیماری‌های دهان و دندان پس از پیگیری‎های فراوان و یک سال فعالیت آزمایشی، صادر شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، محسن طاهری، مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان صبح امروز در میان خبرنگاران گفت: موافقت اصولی مرکز تحقیقات بیماری‌های دهان و دندان پس از پیگیری‎های فراوان و یک سال فعالیت آزمایشی، صادر شد.

 

وی ادامه داد: همچنین با اخذ موافقت اصولی مرکز تحقیقات ایمونولوژی بالینی تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به هشت مرکز افزایش یافت.

 

مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: در سالیان اخیر با افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی و تاسیس یک پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، امکانات فراوانی در اختیار محققان و پژوهشگران دانشگاه قرار گرفته است.

 

طاهری افزود: تلاش می‌کنیم تا سه مرکز تحقیقات جدید با عنوان مرکز تحقیقات جراحی، مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی و مرکز تحقیقات اعتیاد را راه‌اندازی کنیم تا از این طریق امکانات بیشتری در اختیار محققان این رشته‌ها قرار گیرد.

 

وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم تا بتوانیم همزمان با رشد فعالیت‌های پژوهشی در راستای ارتقای بهره‌مندی از فناوری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز پویا باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار