آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۳۱۲۷
یک کارشناس مسائل رسانه:

فضای دانشگاه‌ها عرصه قدرت نرم را نمی‌شناسد

یک کارشناس رسانه گفت: متاسفانه در فضای دانشگاه‌ها به دلیل نبود شناخت کافی نسبت به عرصه قدرت نرم شاهد ورود بسیار ضعیف دانشجویان در این زمینه هستیم.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امیر مهدی کلیدری امروز در برنامه نشست تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سمنان در نمازخانه سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در مشهد گفت: اگر سبک زندگی شما اسلامی نباشد هیچگاه نخواهید توانست به موفقیت‌های لازم در زندگی خود دست پیدا کنید.

 

وی ادامه داد: باید به جایی رسید که در زندگی به دنبال ازدست دادن بخشی ازدل بستگی‌های خود برای انقلاب و آرمان‌های نظام خود باشیم.

 

این کارشناس رسانه در ادامه به نقل خاطره‌ای از مادر یک شهید پرداخت و گفت: مادر یکی از شهدای حزب الله که فرزندش در مبارزه با داعش به شهادت رسیده بود بر سر پیکر فرزندخود می‌گوید من را ببخش که برای دقایقی مانع از وصال تو با خداوند شدم. البته دوری ما نیز طولی نخواهد کشید و من به زودی به تو ملحق می‌شوم؛ اما در این لحظات اجازه بده دل خود را آرام کنم. در این لحظه خانمی از میان جمع با صدای بلند اشک می‌ریزد که مادر شهید از او می‌خواهد آن جا را ترک کند و می‌گوید برو بیرون و پسرم را با اشک‌های خود اذیت نکن.

 

کلیدری ادامه داد: چه می‌شود که برخی مادران به محض وارد آمدن کوچکترین خراشی به فرزندان خود غوغا کرده و همه را مقصر جلوه داده و برخی این گونه بزرگ منشانه رفتار می‌کنند؟.

 

وی به پیام مادر بزرگ عماد مغنیه به مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مادربزرگ عماد مغنیه بعد از شهادت وی به رهبر انقلاب می‌گوید من را ببخشید فرزند دیگری ندارم در راه شما فدا کنم.

 

این کارشناس رسانه گفت: رسیدن به این سبک زندگی خاص دارای اهمیت بسیاری است؛ زیرا به این مرحله که انسان برسد برای از دست دادن‌ها و به دست آوردن‌های دیگری تلاش می‌کند که جنسشان الهی است.

 

کلیدری ادامه داد: کتاب «اینک شوکران» را بخوانید، در این کتاب منوچهر در اشاره به همسرش می‌گوید دیگر نمی‌توانم بمانم و از ماندن رنج می‌برم همسرش به او می‌گوید امیدوارم زودتر شفا پیدا کنی. منوچهر به همسر خود در پاسخ می‌گوید من مدتها است می‌خواهم بروم؛ اما تو نمی‌گذاری اگر از من دل بکنی من را می‌برند. همسر وی هنگامی که منوچهر را در آغوش دارد به وی می‌گوید من دل از تو بریدم و در این لحظه منوچهر به وی می‌گوید پس از رفتنم هر گاه دلت از چیزی می‌گیرد بر بام خانه برو و من را صدا بزن هر خنکای نسیمی را که احساس کردی بدان من در کنار تو هستم. همسر وی در این کتاب آورده است که بارها شده بر بام خانه رفته‌ام و همسرم را صدا زده‌ام و خنکای نسیم را بر صورت خود حس کرده و به سرعت مشکلم حل شده است.

 

وی در ادامه به شهید آوینی اشاره و بیان کرد: چه شد آوینی از مرتضی به کامران تغییر نام داد؟

 

کلیدری ادامه داد: حضور آوینی در سه راهی فکه پس از شهادتش و انتظارش برای دیدن یکی از دوستان که در خواب وی را به سه راهی فکه فراخوانده بود و شکی که در دل این فرد ایجاد کرده و با تاخیر به سه راهی می رسد نشانه‌های چیست؟.

 

این کارشناس رسانه ادامه داد: دست خط شهید آوینی که فلانی آمدم نبودی، همه و همه نشان از ایجاد سبک زندگی خاصی دارد که در سادگی همراه با ایمان و اخلاص خلاصه می‌شود.

 

کلیدری به بیانات رهبر انقلاب در سال 68 در خصوص خانواده شهدا اشاره و بیان می‌کند: در این بیانات رهبری اشاره دارند که باید کاری بکنید که مرجع حل مشکلات در هر محله‌ای پس از خانه خدا، منزل خانواده شهید باشد.

 

وی با انتقاد از خلاصه کردن شهدا در قاب عکس‌هایی که قابل دسترسی نیستند، گفت: باید شهید را شناخت، همان شهیدانی را که پس از شهادت احساس دین کرده و به شهر خود بازمی‌گردند.

 

وی متذکر شد: شهیدی که در همان 11 روز کذایی که برخی بدنبال عدالت منهای ولایت بودن خود را نشان داد و با بازگشت به مشهد دلها را از فضای غبارآلودی که وجود داشت دور کرد.

 

این کارشناس رسانه ادامه داد: همان شهیدی که رهبر انقلاب در دیدار اصحاب رسانه در پاسخ به حاتمی کیا که بیان کرد سوژه برای کار سینمای جنگ کم داریم فرمودند «بروید خاک‌های نرم کوشک را بخوانید تا بدانید می‌شود کار خوب سینمایی کرد».

 

کلیدری راه شهدا را راه شناخت دانست و افزود: شهدا افرادی عادی و بسیار خاکی بودند که توانستند به شناخت برسند و برای راه ولایت جان خود را با افتخار تقدیم کردند.

 

وی تصریح کرد: باید در حوزه قدرت نرم و رساندن این الگوهای بی نظیر در سبک زندگی اسلامی و خدایی برنامه داشت و این نگاه استراتژیک را در عمل در دانشگاه‌های خود به کار ببریم.

 

این کارشناس رسانه در ادامه با انتقاد از عدم برخورد علمی با قدرت نرم گفت: در حوزه تولید دانش متاسفانه قدرت نرم را به شکل علمی مورد ارزیابی قرار نداده‌ایم و این رفتار موجب شده هر کسی را که در این حوزه کار می‌کند متوهم بنامند.

 

کلیدری ادامه داد: در فضای دانشگاهی نیز این شناخت وجود ندارد و توان وارد شدن به این عرصه به دلیل این عدم شناخت وجود ندارد.

 

وی در پایان دانشگاه را نیازمند به کار علمی در این حوزه دانست و متذکر شد: متاسفانه در فضای دانشگاهی به دلیل نبود شناخت کافی نسبت به عرصه قدرت نرم شاهد ورود بسیار ضعیف دانشجویان در این زمینه هستیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار