کد خبر:۳۸۴۱۶۹
رئیس دانشگاه خلیج فارس مطرح کرد

دانشگاه خلیج فارس بستری مناسب برای آموزش متخصصین حوزه نفت و گاز کشور

نشست سه جانبه دانشگاه خلیج فارس، پارک علم و فناوری خلیج فارس و شرکت پالایش گاز فجر جم در خصوص تعامل هر چه بیشتر دانشگاه و پالایشگاه و نیز پارک علم و فناوری برگزار شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از «دانشجونیوز»، عبدالمجید مصلح سرپرست دانشگاه خلیج فارس با ابراز خرسندی از حضور در شرکت پالایش گاز فجر ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم در یک تعامل مطلوب در حوزه های فرآیندی و فناوری به صنعت گاز کمک نماییم و بدینگونه به وظیفه دانشگاه در قبال صنعت جامه عمل بپوشانیم.

 

مصلح افزود: دانشکده گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس با اعضای هیات علمی مجرب و  آزمایشگاه های تخصصی که در این زمینه دارد می تواند بستری مناسب برای تامین نیازهای پژوهشی، فناوری، تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص برای صنعت نفت و گاز باشد.

 

مهندس هادي هاشم زاده فرهنگ مدیر عامل شرکت پالایش گاز فجر جم در این نشست ضمن تشکر از حضور رئیس، اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس و رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در شرکت پالایش گاز فجر جم حمایت شرکت پالایش گاز فجر جم را از پایان نامه های دانشجویی و پروژه های پژوهشی و فناوری اعلام داشت.

 

در ادامه مهندس شمشیری معاون مهندسی و توسعه شرکت پالایش گاز فجر جم با تاکید بر ارتباط پژوهشی دانشگاه و صنعت اظهار کرد: صنعت گاز در بخش های فرآیندی، قطعه سازی، جوش، ابزار دقیق و ... نیاز به همکاری و مشارکت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دارد و امیدواریم که با کمک دانشگاه خلیج فارس و پارک علم و فناوری خلیج فارس بتوانیم شاهد رفع نیازهای پالایشگاه در زمینه های پژوهشی و فناوری باشیم.

 

دکتر حبیب رستمی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس نیز در این نشست با ارائه گزارشی از ظرفیت های پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر گفت: پارک علم و فناوری خلیج فارس و شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه نفت و گاز آماده هرگونه همکاری با این صنایع می باشند.

 

در پایان این نشست مقرر گردید برای تحقق همکاری های دانشگاه و پالایشگاه و آشنایی بهتر اعضای هیات علمی با نیازهای آن بازدیدهای دوره ای از پالایشگاه برگزار گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار