کد خبر:۳۸۴۴۳۱
ابراهیم آبادی:

اثر رئیس جمهور در لیست برگزیده‌های جشنواره فارابی قرار نمی‌گیرد

دبیرجشنواره بین المللی فارابی گفت: رئیس جمهوردر جشنواره با یک اثر حضور دارد که این اثر در فرآیند ارزیابی رتبه خوبی هم پیدا کرد ولی شخص رئیس جمهور تمایل نداشت نام ایشان جزء برگزیدگان جشنواره باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»،حسین ابراهیم آبادی در نشست خبری هفتمین جشنواره بین المللی فارابی که امروز در وزارت علوم برگزار شد، گفت: جایزه این جشنواره بین ۵ تا ۲۵ میلیون تومان است که بخشی از آن را بنیاد نخبگان و بخشی آن را وزارت علوم برعهده گرفته است که تجدید نظر در این خصوص هم منوط به دوره‌های بعدی است.طبیعی است که حمایت‌های از برگزیدگان جشنواره می‌شود و کارهای ارزشمندی که مورد نیاز جامعه است پس از بررسی در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی به چاپ می‌رسد.

 

وی به کاهش شرکت کنندگان خارجی در این جشنواره اشاره کرد و گفت: در بخش بین الملل کاهش شرکت کنندگان وجود داشته ولی در مجموع افرادی که در بخش بین الملل کاندید شده بودند واجد شرایط برای ورود به مرحله بعد نبودند و البته مشکلات مالی هم این امر را تشدید کرد.

 

ابراهیم آبادی پژوهشکده مطالعات فرهنگی با اعلام این خبر که هشت اثر در بخش بین الملل به دبیرخانه جشنواره رسیده است، گفت: این آثار در خصوص تمدن ایران و اسلام بود که اصلاً واجد شرایط ارزیابی قرار نگرفت.

 

رئیس جمهور هم در این جشنواره با یک اثر حضور داشتند که این اثر توسط جمعی از نویسندگان و به سرپرستی حسن روحانی به دبیرخانه جشنواره روحانی واصل شد که در فرآیند ارزیابی قرار گرفت و رتبه خوبی هم پیدا کرد ولی شخص رئیس جمهور تمایل نداشت که در این جشنواره حضور داشته باشد و نام ایشان جزء برگزیدگان جشنواره قرار نخواهد گرفت.

 

ابراهیم آبادی در ادامه افزود: آثار رسیده به این جشنواره، آثار پژوهشی است و مقاله، کتاب، پایان نامه و حتی پژوهش‌های منتشر نشده نیز می‌تواند در این جشنواره شرکت پیدا کند اساساً جشنواره فارابی با این ماموریت شکل گرفته که آثار برجسته پژوهشی مورد تقدیر قرار گیرد که تغییری در روند علوم انسانی بدهد و جشنواره فارابی مرکزی برای گفتگو و به اشتراک گذاشتن نظریات درباره مباحث علوم اجتماعی، اقتصادی جامعه ایرانی باشد.

 

وی در پایان به شبکه ارتباطی علوم انسانی پژوهشگران این حوزه تأکید کرد و گفت: ما در پی آن بودیم که شبکه ارتباطی پژوهشگران علوم انسانی شکل بگیرد و امسال تأخیر چند وقته ما به خاطر این بود که به خاطر تقویت بخش گفتگو و ارائه نظریات بودیم، شبکه ارتباطی علوم انسانی تقریباً شکل گرفته و ما توانستیم ماهنامه فارابی را به چاپ برسانیم ولی هنوز به نقطه استاندارد بین المللی نرسیدیم که بتوانیم ارتباطی بین ایرانیان داخل و خارج از کشور برقرار کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار