کد خبر:۳۸۴۶۲۱
نیلی درمراسم تجلیل از نفرات برتر المپیاد علمی:

با برگزاری کنکور در کارشناسی ارشد مخالفم/ بهبود شرایط کشور در گرو تحول علوم انسانی است

سرپرست دانشگاه تهران گفت: در مورد مقطع کار‌شناسی ارشد بیشتر پذیرش ما باید بر اساس رزومه باشد و من با آزمون سراسری موافق نیستم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، نیلی احمدآبادی در مراسم تجلیل از نفرات بر‌تر نوزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور که امروز در سالن آمفی تئا‌تر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: دانشگاه تهران به عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح و بزرگ میزبان بیشتری دانشجویان المپیادی است و دانشجویان این دانشگاه همیشه این افتخار را داشته‌اند که جزو نفرات بر‌تر باشند.

 

وی در ادامه به دلایل برگزاری المپیاد اشاره کرد و افزود: ما باید حالا که نوزده دوره از برگزاری المپیاد می‌گذرد آن را به طور کامل بررسی کنیم تا نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنیم. در ادامه باید به برگزاری آزمون سراسری اشاره کنم روشی که کمترین هزینه و دردسر را برای پذیرش در دوره کار‌شناسی داشت آزمون سراسری بود و در این دوره بهترین روش گرفتن آزمون سراسری است ولی در مورد مقطع کار‌شناسی ارشد بیشتر پذیرش ما باید بر اساس رزومه باشد و من با آزمون سراسری موافق نیستم.

 

سرپرست دانشگاه تهران در ادامه افزود: در خصوص پذیرش در مقطع ارشد مشکلی که ایجاد شده این است که دانشجویان از سال سوم کار‌شناسی به بعد درس‌های تخصصی خود را مطالعه نمی‌کنند و برنامه ریزی دقیقی برای پذیرش در ارشد دارند هر چند که ده درصد دانشجویان نخبه بدون کنکور پذیرفته می‌شوند اما ما به دنبال این بودیم که این ده درصد را به بیست درصد افزایش دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه استعدادیابی دانشگاه‌ها یک دغدغه اصلی است گفت: آمار نشان می‌دهد که ما در پذیرش دانشجویان با استعداد بر‌تر دچار مشکل هستیم لذا هم دانشجویان المپیاد و هم دانشجویانی که بدون کنکور وارد مقطع ارشد می‌شوند می‌توانند راهی را برای پذیرش نخبگان بدون کنکور در ارشد هموار کنند.

 

نیلی احمدآبادی در ادامه بیان داشت: جلوگیری از فرار مغز‌ها یکی دیگر از دلایلی بود که برگزاری المپیاد در جهت آن گام برمی دارد امروز دانشگاه‌ها به عنوان دانشگاه کارآفرین مطرح می‌شوند و ما بر آنیم که از نسل دوم به نسل سوم برسیم.

 

وی لازمه دانشگاه نوین و کارآفرین را تغییرات در ساختار دانشگاه‌ها دانست و افزود: آزمون‌ها و روش‌های ما باید شرایطی ایجاد کند که دانشجویان به سمت کارآفرینی بروند آزمون‌های المپیادی ما در رشته‌های پرطرفدار دانشجویان است نه رشته‌هایی که مورد نیاز جامعه و بازار است تصور می‌کنم نیاز کشور به تحول در علوم انسانی بسیار لازم است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: کشور و شرایط جامعه وقتی بهبود پیدا می‌کند که ما تحولی در علوم انسانی داشته باشیم. توسعه المپیاد به رشته‌های مورد نیاز کشور باید مورد توجه قرار بگیرد. ما در دانشگاه تهران به عنوان دانشگاهی که بیشترین پوشش را در رشته دارد آمادگی داریم که دانشجویان را آماده کنیم تا به بهترین وجه در جامعه حضور یابند و بهترین آموزش و تربیت را برای این کار داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹
آزمون سراسري فعلا عادلانه ترين روش انتخاب است. گزينش بر اساس رزومه، موجب انتخاب دانشجويان آشناي اساتيد ممتحن براي مقاطع بالاتر مي شود و دست استادان در گزينش هاي سليقه اي را همچون گذشته، باز مي كند
14
3
ا.ا.
۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۷
چرا همیشه با عینک دودی به مسائل نگاه می کنیم, همواره می توان ضوابط و مقررات را طوری تنظیم کرد که هم دست اساتید در گزینش سلیقه ای بسته باشد و هم بر اساس شایسته سالاری از ظرفیت نخبه پروری در کشور استفاده شود. چه بسیار افرادی بودند که سه سال اول تحصیل خود را به بطالت گذراندند و تنها با مطالعه در سال آخر به باورنکردنی ترین نتایج دست پیدا کردند و افرادی که در طول 4 سال کارشناسی زحمت کشیدند اما به حق خود نرسیدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار