کد خبر:۳۸۵۳۸۲
یک کارشناس مذهبی:

تذکر شهید بابایی به همرزم خود؛ مراقب شیطان باش

یک کارشناس مذهبی گفت: روزی یکی از رزمندگان همرزم شاید عباس بابایی در مقابل آینه مدت طولانی در حال پرداختن به موی سر خود بود، عباس بر شانه وی زد و گفت مراقب شیطان باش.

حجت الاسلام مصطفی علمداری در گفتگو  با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این نکته که مراقب باشید حالت‌های خوبی که در مناجات با خدا دارید شما را از خدا دور نکند، گفت: گاهی می‌شود که نماز شب خطرناک باشد.

 

وی ادامه داد: انسان باید مراقب باشد که در راه عبادت و راز و نیاز با خداوند دچار خودپسندی نشود، در غیر این صورت انسان به جای رسیدن به خدا به خود می‌رسد.

 

 این کارشناس مسائل مذهبی ضمن اشاره به این‌که نماز شب خواندن با عُجب بسیار خطرناک است، خاطرنشان کرد: جوانان مراقب باشند در انجام برخی اعمال دینی خود به نحوی رفتار نکنند که خود برتر بینی ایجاد و از خدا دور شوند.

 

حجت الاسلام علمداری در بخش دیگری از سخنان خود به قوم بنی‌اسرائیل اشاره و تصریح کرد: به حضرت موسی(ع) وحی شد که به قوم بنی اسراییل بگوید از میان قوم خود بهترین فرد را انتخاب کنید.

 

وی افزود: در ابتدا قوم بنی اسرائیل ۱۰۰ نفر، در مرحله دوم ۳۰ نفر و در نهایت سه نفر را انتخاب کردند، وحی آمد به قوم بگویید یک نفر را از میان سه نفر برگزینند. در این هنگام خداوند به موسی فرمود به این فرد بگو برود و بدتر از خودش را پیدا کند.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: این فرد از پیامبر خود پنج روز فرصت خواست و در این مدت هر چه تلاش کرد فردی بدتر از خود را پیدا نکرد و این در حالی بود که در روزهای آخر فرد فاسقی را پیدا کرد و تصمیم گرفت این شخص را به عنوان بدترین فرد به نزد حضرت موسی معرفی کند؛ اما به یکباره فکر کرد چنانچه این فرد به جای وی بود رشد خوبی می‌داشت و به این شرایط دچار نمی‌شد. وی نزد حضرت موسی بازگشت و گفت بدتر از خود کسی را پیدا نکردم، در این هنگام وحی آمد موسی او به این دلیل که خود را بدتر از دیگران می‌داند بهترین است.

 

این کارشناس مسایل دینی بیان داشت: روزی یکی از رزمندگان همرزم شهید عباس بابایی در مقابل آینه مدت طولانی در حال پرداختن به موی سر خود بود، عباس بر شانه وی زد و گفت مراقب شیطان باش.

 

حجت الاسلام علمداری خطاب به دانشجویان بیان داشت: عبادت خالص در نزد خداوند بسیار دلپذیر است و برای رسیدن به این مرحله در زندگی باید در ابتدا فروتنی را آموخت و سپس وارد مراحل بالاتر شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار