آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۷۵۶

نشست هیات امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور برگزار شد

نشست هیات امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مصطفی مهرابی بهار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در نشست هیات امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی شمال شرق کشور در مشهد به ارائه گزارشی از مصوبات اجرا شده نشست های گذشته هیات امنا پرداخت و گفت: از دی ماه سال گذشته سه نشست برگزار شد که از مصوبات این نشست ها 88 تا 100 درصد آنها اجرایی شده است.

 

وی با بیان اینکه مستند سازی اموال غیر منقول دانشگاه بسیار حائز اهمیت است، بیان داشت: در حال حاضر یک هزار و 226 ملک در اشکال مختلف در اختیار علوم پزشکی مشهد است که مستند سازی این اموال، نقش موثری در برنامه ریزی دانشگاه دارد.

 

در این نشست سه روزه هیات امنای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بيرجند، بجنورد و اسفراين، تربت جام، نيشابور، گناباد، سبزوار و تربت حيدريه با محوريت حسابرسي و بررسي حسابها و ترازنامه مالي این دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار