ارائه خدمات به اقشار آسیبپذیر اولویت برنامههای دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت امروز در نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارتقای سلامت را یکی از وظایف دانشگاههای علوم پزشکی کشور دانست و گفت: برنامههای آموزشی و پژوهشی در این راستا اجرا میشوند.
وی بیان داشت: در سال جاری اقدامات بزرگی در قالب اجرای برنامه تحول نظام سلامت در کشور اجرا شده است، نهادینه سازی بهداشت و پیشگیری و برقراری کامل زنجیره ارجاع در ردیف برنامههای پیچیده ای است که نیازمند تلاش، همکاری و همفکری بیشتر است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به حمایتهای اجتماعی و سیاسی که از راس نظام و توسط شخص مقام معظم رهبری، دولت و مجلس از برنامه های حوزه سلامت و بهداشت انجام شده است، گفت: این مهم، وظایف دانشگاههای علوم پزشکی کشور را برای اجرای بهینه برنامهها سنگین تر کرده است.
حریرچی با اشاره به اینکه دانشگاههای علوم پزشکی کشور علاوه بر وظایف منطقه ای و ارتقای سلامت و بهداشت مردم باید برنامههای الگویی را نیز برای اجرا در سطح کشور در دستور کار خود قرار دهند، خاطرنشان کرد: این برنامهها می تواند در اجرای پزشک خانواده، ارتقای خدمات در مناطق حاشیه شهر و سکونتگاههای غیر رسمی، کنترل دخانیات، کشف موارد جدید دیابت و ارجاع مناسب، پوشش واکسیناسیون، پیشگیری و مقابله با ایدز اجرا و به عنوان الگویی برای دیگر دانشگاههای علوم پزشکی باشند.
وی با بیان اینکه محرومان و اقشار آسیب پذیر ساکن در مناطق روستایی، حاشیه و سکونتگاههای غیر رسمی بیشتر در معرض آسیب قرار دارند، تاکید کرد: در حوزه بهداشت و درمان هیچ کاری نباید انجام شود مگر محرومان از آن بهره مند شوند.