جزئیات سفر رئیس جمهور به اصفهان/ رویکرد سفر، پروژه محور نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۱۳۲
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد

جزئیات سفر رئیس جمهور به اصفهان/ رویکرد سفر، پروژه محور نیست

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی گفت: رویکرد سفر روحانی رئیس جمهور به اصفهان بیشتر حل مشکلاتی غیر اقتصادی استان است زیرا که به لحاظ وضعیت اقتصادی کشور و نفت رویکرد این سفر رویکرد پروژه محور نیست.

ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان این مطلب که سفر روحانی رئیس جمهور به اصفهان سفر پروژه محور نیست، گفت: رویکرد سفر روحانی رئیس جمهور به اصفهان بیشتر حل مشکلاتی غیر اقتصادی استان است زیرا که به لحاظ وضعیت اقتصادی کشور و نفت رویکرد این سفر رویکرد پروژه محور نیست.

 

وی در ادامه افزود: رئیس جمهور صبح چهارشنبه و ضمن سخنرانی در جمع مردم اصفهان سفر خود را آغاز و عصر روز پنجشبه به سفر خود در این استان پایان خواهد داد.

 

عضو کمیسیون حقوقی قضایی مجلس ادامه داد: رئیس جمهور با حضورش در اصفهان با خانواده شهدا و علما و نخبگان دیدار خواهد داشت و وزرای دولت نیز به به معاونت از رئیس جمهور به دیگر شهرهای این استان سفر و از نزدیک با مردم و مسئولان شهرستان‌ها دیدار خواهند کرد.

 

ابوترابی تصریح کرد: همزمان با سفر رئیس جمهور به استان اصفهان پروژه استخر ولایت که پروژه عظیمی در این شهر است، افتتاح می‌شود و همچنین جهت اجرای پروژه‌های فاضلاب شهرهای نجف آباد و تیران کلنگش به زمین زده خواهد شد.

نظرات شما
تدبیر وامید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۳
تبلیغات دولتی ها برای دولت.
آقای اوباما تحریمها اثرندارد اگه باور نمی کنی بیا اصفهان و ببین استقبال دولتی ها از دولت .حتی مدارس را تعطیل کردم.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار