کد خبر:۳۸۶۸۸۶
مطالبات دانشگاهیان اصفهان از رئیس جمهور-۳

کاهش وابستگی دانشگاه‌ها به بودجه نفتی و ارتباط با صنایع یک اتفاق ایده‌آل است

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: با توجه به شرایطی که بر قیمت نفت حاکم است و بحث نفت همواره در نوسان است، بهتر است که نه تنها در دانشگاه‌ها بلکه در بخشهای دیگر میزان وابستگی به نفت کمتر شود و این باعث می شود آسیب پذیری کشور کمتر شده و از جهان نیز فشار کمتری را متحمل شود.

دکتر مهدی یوسفی رئیس دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با کاهش وابستگی دانشگاه‌ها به درآمدهای نفتی گفت: یکی از ایده‌های لازم الاجرا است که دانشگاه‌ها به سمت تولید درآمد از طریق علوم و در واقع تبدیل علوم به ثروت حرکت کنند که توصیه موکد مقام معظم رهبری است و در اکثر جلساتی که در خدمت ایشان تشکیل می‌شود، بر این مسئله تاکید دارند.

 

وی افزود: در واقع این مسئله یک ضرورت است، چراکه اکثر دانشگاه های بزرگ دنیا چندین سال است که از همین طریق درآمدهای خودشان را تامین می کنند.

 

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان ادامه داد: با توجه به شرایطی که بر قیمت نفت حاکم است و بحث نفت همواره در نوسان است، بهتر است که نه تنها در دانشگاه‌ها بلکه در بخشهای دیگر میزان وابستگی به نفت کمتر شود و این باعث می شود آسیب پذیری کشور کمتر شده و از جهان نیز فشار کمتری را متحمل شود.

 

یوسفی تصریح کرد: بنابراین وقوع این اتفاق خیلی ایده‌آل است، اما ساز و کارهای مربوط به خود و خاصی دارد. باید آئین نامه‌های مربوطه نوشته شود و دستگاه‌های اجرایی و به طور ویژه صنایع ما موظف شوند که پروژه‌های خود را از طریق دانشگاه‌ها انجام دهند و با آنها قرارداد ببندند و سرمایه گذاری کنند.

 

وی گفت: دانشگاه‌ها نیز در بحث ارتقا و استخدام این نکته را مبنا قرار دهند که اعضای هیئت علمی حداقل این مهارتها را داشته باشند و بتوانند در راه تبدیل علم به ثروت گامی بردارند.

 

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان در پایان اظهارداشت: این اتفاق برای کشور، اعضای هیئت علمی، دانشگاه ها خیلی ایده آل است و امیدواریم که دانشگاه پیامنور و به ویژه دانشگاه پیامنور استان اصفهان در این مسیر به موفقیت برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار