حجت الاسلام علی تقوی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با مطالبات قشر دانشگاهی از رئیس جمهور در سفر استانی وی به اصفهان، گفت: آنچه که ما توقع داریم شامل دو بعد اصلی و چند زیر شاخه میباشد، یکی همان اصل حرکت علمی است که طبق منویات مقام معظم رهبری، باید پرشتاب باشد و این بعد حرکتی در دانشگاهها تقویت شود و حرکت دانشگاهها به سمت حرکتهای علمی واقعی سوق پیدا کند نه حرکتهای کاذب که صرفا آمار مقالات را بالا ببریم و این مقالات هیچ گاه همسوی با صنعت نباشد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در یکی از آخرین دیدارها و صحبتهایی که داشتند، این مطلب را فرمودند و این راهکار را ارئه دادند که حرکت علمی در کشور همسوی با مسائل پیشرفت صنعتی و تکنولوژی باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای اصفهان گفت: یک بعد دیگر بحث حرکتهای فرهنگی در دانشگاهها است، در برخی از دانشگاه ها متاسفانه گروه هایی که وابسته به جریان های معاند هستند، تمایل دارند که مسائل فرهنگی را به سمت ابتذال بکشانند که در این باره هم باید رئیس جمهور هوشیاری بیشتری نسبت به این مسائل داشته باشند.
حجت الاسلام تقوی تصریح کرد: در بحث سیاسی هم عدهای به شدت دنبال این هستند که به اینگونه مباحث دامن بزنند، و نکته هم در اینجا است که کرسیهای آزاد اندیشی و گفتمان و واژههای این چنینی را سپر قرار میدهند. دقیقا مثل دوره هایی که احزابی که میخواستند جامعه را به سمت بی بند و باری ببرند، شعارهای دینی را سپر قرار میدادند. چون میدانند که در جامعه ما مسائل دینی اولویت مردم است و هر جا احساس کنند که در جامعه جریانی در حال خارج شدن از مسیر دین است، آن را مطرود می کنند و ما این تجربه را در نظام داشتهایم.
وی تصریح کرد: در بحث جریانهای سیاسی باید دقت نظر داشت که عدهای به مسائل سیاسی در دانشگاهها دامن میزنند و این شعارها را سپر قرار میدهند و خودشان را مخفی میکنند، این مسئله را باید دانشگاهیان و وزیر و رئیس جمهور مد نظر قرار دهند که فعالیت آنهایی که معاند هستند، آنهایی که قصدشان در دانشگاهها تعالی اخلاق و معنویت نیست، و جزو گروههای مخالف این نظام و جزو جریانهای فتنه و وابستگان به آنها هستند؛ جز دامن زدن به این مسائل و تشویش دانشگاه نتیجه دیگری نخواهد داشت.
حجت الاسلام تقوی در پایان گفت: ما برای دولت تدبیر و امید آرزوی موفقیت و برای پیشرفت و تعالی آنها دعا میکنیم.