محمد براتی، مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، جهان کنونی را در حال جنگ بر سر ایدئولوژی و اندیشه ارزیابی کرد و بیان داشت: سردمداران کفر، اقلیتی هستند که خود را مالک همه جهان میدانند و با هر عامل محرکی که موجودیت یا منافع آنان را به خطر بیندازد به شدت برخورد میکنند، آموزههای دین مبین اسلام مبنی بر نوع دوستی، انسان دوستی، صلح و آرامش است، رحمانیت اسلام بر غضبش برتری دارد مگر در مواردی که قرآن در آیه اشدا علی کفار رحماء بینهم، به صراحت اعلامی میکند خط و مشی شما این باشد که خشمتان را بر دشمنانتان فرود آورید.
وی به در فتح مکه و فرمان رسول اکرم در عدم تجاوز به حریم فردی مشرکان و منکران دین اسلام اشاره کرد و گفت: در جریان صدور پیام اسلام به سایر ملل و سرزمینها پس از درک رحمانیت این دین توحیدی و مشاهدهی رفتار حسنه سفیران اسلام، مردم به دین حضرت محمد (ص) گرویدند، دروازههای اندلس پس از درک ماهیت اخلاق گرایانهی اسلام بدون هیچ ضربهی شمشیری باز شدند؛ بنابراین به همین علت است که لقب رحمه للعالمین را به آخرین پیامبر خدا را نسبت میدهند، سالها پس از فتح غرب و شرق جهان توسط اسلام اینک قلوب مردم آزادهی جهان از شرق آسیا گرفته تا غرب آمریکا حقیقت اسلام را درک کردهاند، این موضوع نشان میدهد که در نبرد دین زدایی از بشریت، اسلام پیروز میدان است.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه ایلام نگرانی کشورهای لیبرالیسم غربی از فراگیر شدن دین آخرین نبی را غیر قابل وصف عنوان کرد و افزود: در ۱۱ سپتامبر اولین هجمه علیه اسلام به صورت رسمی آغاز شد، ترسیم اسلام خشن و خونریز در لوای پرچم طالبان، اسلامی که به راحتی سر میبرد، شهوت پرست است و حقوق زنان را پایمال میکند کلید خورد و در جبههی داعش به اوج خود رسید.
براتی خاطرنشان کرد: در زمانی که روح انقلاب و بیداری اسلامی در حال وزیدن و دمیدن بر پیکر انسانهای جهان بود و افکار جمعی به اجماع شعوری در به چالش کشیدن صهیونیست و آمریکا فکر میکرد جریان بدلی و منحرف کننده با انتشار امواج و اخبار کذب سروش حقیقت را به خاموشی محکوم کرد، برای نیل به این هدف پلشت، مقدسات بیش از یک میلیارد مسلمان به چالش کشیده شد و به آن لعاب آزادی بیان بخشیدند، حال اگر این اتهام به مسئلهی هلوکاست نسبت داده میشد فغانها از اقصا نقاط جهان برمیخواست و جریانهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و غیره برای حمایت از این کذب محض به دور یکیدگر مینشستند و اشک میریختند.
وی با بیان اینکه آزادی بیان در مخیله مستکبران یعنی تاجایی حرف بزن که ما به تو میگوییم و چیزهایی را بگو که ما میخواهیم، گفت: در نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی مطالبی تامل برانگیز مبنی بر اینکه سیاست مداران شما از روی آگاهی سیاست را از مسیر صداقت دورکردهاند... این اتفاقات باعث نهادینه شدن اسلام ستیزی در میان شما میشود... آگاهی از اسلام واقعی بدون توجه به رسانهها و از روی منابع دست اول... دعوت به خواندن خود قرآن... میخواهند سدی از احساس میان شما و حقیقت درست کنند... چرا باید روشنفکران بعد از ده سال یا صد سال به بازنگری نسبت به اعمال گذشته اقدام میکنند و چرا در مورد مسائل جاری به بازنگری نمیپردازند؟ سیلی از پرسشها را در اذهان عمومی مردم جهان ایجاد کرده است، نامهی آقا حامل این پیام ارزشمند است که اگر در بین جامعهای بجای توجیهات عقلانی به عواطف و احساسات تکیه کرد ممکن است بدعتهای جبران ناپذیری پیش آید که تا سالها تکرار و به عادت تبدیل شود.