روحیان، رئیس امور مدرسان دانشگاه علمی کاربردی کشور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: آیین نامه ارتقای مدرسین تمام وقت دانشگاه علمی کاربردی سه سال پیش مصوب شده است؛ اما با توجه به شرایط کلی مراکز و رویکردهای دانشگاه علمی کاربردی این آیین نامه هنوز وارد فاز اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه برخی از مراکز عنوان می کنند که منابع لازم برای اجرای آیین نامه ارتقای مدرسین را ندارند و برخی از مراکز نیز خواستار اجرایی شدن آن هستند، افزود: هیچ منافاتی برای اجرای آیین نامه ارتقاء مدرسین وجود ندارد و در صورتی که اجرای آیین نامه ابلاغ کلی شود می توانیم مراکز را ملزم به اجرای آن کنیم.
رئیس امور مدرسان دانشگاه علمی کاربردی کشور گفت: امیدواریم که آیین نامه ارتقا و همترازی مدرسین دانشگاه علمی کاربردی هر چه سریعتر به مرحله اجرا برسد تا از این طریق حق التدریس مدرسین بر اساس سوابق آنها پرداخت شود.
روحیان با اشاره به اینکه در صورت اجرایی شدن آیین نامه مورد نظر مدرسین تمام وقت این دانشگاه از مزایای یک عضو هیات علمی بهره مند می شوند، تصریح کرد: اگر چه تعداد مدرسین دانشگاه علمی کاربردی زیاد است؛ اما ظرفیت ارتقاء پنج هزار مدرس در این دانشگاه وجود دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 65 هزار نفر از مدرسین دانشگاه علمی کاربردی دارای کد مدرسی در این دانشگاه هستند، تصریح کرد: 20 هزار نفر از مدرسین این دانشگاه موفق به اخذ کد مدرسی دائم شده اند و صدور این کد برای مابقی مدرسینی که دارای کد مدرسی موقت بوده بخش اعظمی هستند نیز در کارگروه های علمی تخصصی استانی بررسی می شود و در نهایت واحدهای استانی مبادرت به تایید آن ها می کنند.