کد خبر:۳۸۷۹۵۴
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خبر داد

۱۰ کانون دانشجویی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران راه اندازی می‌شود

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران از راه اندازی ۱۰ کانون دانشجویی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛ ابوالفضل سروش در این خصوص گفت: یکی از اهدافی که در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران پیگیری می‌شود، فعال‌تر کردن سازمان دانشجویان است و در این راستا ۱۰ کانون دانشجویی راه اندازی می‌شود.

 

وی افزود: راه اندازی این کانون‌ها با هدف تربیت دانشجویان جهادی و پاسخگویی به رشد خلاقیت‌های فرهنگی دانشجویان و آماده ساختن آن‌ها در انجام فعالیت‌های جهادی است.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با اشاره به عناوین برخی از این کانون‌های دانشجویی، عنوان کرد: کانون گردشگری، هلال احمر، محیط زیست، قرآن و عترت، مهدویت، دوره‌های جهادی مطالعات فرهنگی اجتماعی، تربیت پژوهشگر، تربیت خبرنگار و کوهنوردی از جمله کانون‌های دانشجویی هستند که به زودی در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، راه اندازی می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار