نیازخانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: به مناسبت دهه فجر و گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند جمهوری اسلامی ایران اولین جشنواره غذای سالم ویژه بانوان با شعار غذای سالم، خانواده سالم، نشاط زندگی روز گذشته با حضور 12 شرکت کننده در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم و نقش آن در ایجاد خانواده سالم و نشاط زندگی اعضای خانواده دانست و تصریح کرد: در این جشنواره ۳۰ نوع غذای سنتی و ایرانی پخت شد.
جانشین مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در امور بانوان ملاک انتخاب غذاهای نمونه را ارزش غذایی، مواد مصرفی، نحوه پخت، هزینه معقول و نحوه تزئین و ارائه آن ذکر کرد.
نیازخانی ادامه داد: در این جشنواره غذاهای تهیه شده توسط پنج نفر از داوران و کارشناسان تغذیه ارزیابی و به ترتیب فریبا خلیل زاده و فرانک محمدلو از ستاد دانشگاه و فرحناز محمدزاده از دانشکده پرستاری و مامایی مقام اول تا سوم را کسب کردند و به 9 نفر شرکت کننده دیگر هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.