کد خبر:۳۸۸۷۸۲
براساس رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)؛

کسب رتبه دوم دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي در دانشكده‌هاي كشاورزي ايران

دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي بر اساس رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)، در بين دانشكده‌ها و موسسات تحقيقاتي كشورهاي اسلامي در رتبه هشتم و در بين دانشكده‌هاي كشاورزي ايران در رتبه دوم قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد بر اساس رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC)، در بين دانشكده‌ها و موسسات تحقيقاتي كشورهاي اسلامي در رتبه هشتم و در بين دانشكده‌هاي كشاورزي ايران در رتبه دوم قرار گرفت.

 

بر اساس رتبه بندي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ۳۲۴ دانشگاه و موسسه تحقيقاتي كشورهاي اسلامي رتبه بندي شده اند كه اين رتبه بندي براساس چهار معيار اصلي شامل: مرجعيت علمي، ديپلماسي علمي، توليد علم و فعاليت‌هاي اقتصادي صورت گرفته است.

 

لازم به ذكر است، دانشگاه فردوسي مشهد در اين رتبه بندي، در رتبه سي و پنجم دانشگاه‌هاي جهان اسلام و در بين دانشگاههاي ايران در رتبه دهم قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
m.mi
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۲
رتبه اول درايران كدوم دانشكده است؟؟؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار