کد خبر:۳۸۹۳۹۷
احمدی به «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

برگزاری همایش «ریزش‌‌ها» پیرامون بررسی حصر سران فتنه

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران از برگزاری همایش «ریزش‌ها» پیرامون بررسی مسئله حصر سران فتنه با حضور حجت‌الاسلام رسایی، رجبی دوانی و اخوان فردا (یکشنبه) در این دانشکده خبر داد.

مرتضی احمدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، از برگزاری همایش «ریزش‌ها» با عنوان «همه آنانی که از قطار انقلاب پیاده شدند»، با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی، محمدحسین رجبی دوانی پژوهشگر و مورخ تاریخی و مسعود اخوان استاد دانشگاه خبر داد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: این مراسم به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق تهران فردا (یکشنبه) ۲۶ بهمن از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۵ در سالن شیخ انصاری دانشکده حقوق این دانشگاه برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار