به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، رضا نظری در نشست خبری تحت عنوان «انتخاب رئیس دانشگاه تهران توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی» گفت: اهمیت دانشگاه تهران در بین دانشگاههای سطح کشور بر کسی پوشیده نیست، دانشگاه تهران نماد آموزش عالی کشور است. به گفته مقام معظم رهبری دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و بازتاب حرکات و مناسبتهای سیاسی، فرهنگی و علمی دانشگاه تهران در سطح کل کشور دیده میشود.با روی کارآمدن دولت یازدهم ما امیدوار بودیم به دو توصیه اصلی مقام معظم رهبری که بحث توجه به علم و اقتصاد بوده است به صورت جدی توسط دولت پیگیری شود اما از همان ابتدا دولت رویکرد سیاسی را در حوزه علم انتخاب کرد.
وی افزود: پس از رفت و آمدهای مختلف نهایتاً فرجی دانا توانست از مجلس رای اعتماد بگیرد اما متاسفانه خلاف وعدهها عمل کرد و ما شاهد انتصابهای نابه جا و حاشیه سازیهای فراوان بودیم اینها کار را به جایی رساند که مجلس رای اعتماد خود را از وزیر علوم پس گرفت، در حالی که جامعه علمی کشور این تقاضا را از رئیس جمهور داشت که فردی علمی و معقول و بدون سابقههای سیاسی را به مجلس معرفی کند متاسفانه رویکرد دیگری را از دولت شاهد بودیم تا اینکه نهایتاً فرهادی توانست با شعار رعایت خطوط قرمز نظام از مجلس رای اعتماد بگیرد.
دبیرجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در ادامه به بیانات فرهادی اشاره کرد و گفت: فرهادی فتنه را خط قرمز نظام عنوان کرد اما تا به حال عملکرد مناسب، حداقل در بحث تعیین ریاست دانشگاه تهران را از وزیر علوم ندیدیم، وزیر علوم در بحث تعیین سرپرست دانشگاه تهران باید مسئولانه عمل میکرد.
وی در ادامه بیان داشت: اینکه توپ را به زمین دیگری بیاندازیم و خودمان را از پیشنهاد دکتر نیلی به شورای عالی انقلاب فرهنگی کنار بکشیم اقدام درستی نیست.
نظری با طرح این سئوال که آیا وزیر علوم در قبال عملکرد سرپرست فعلی دانشگاه تهران پاسخگو است، گفت: با انتصاب دکتر نیلی توسط فرجی دانا به عنوان سرپرست دانشگاه تهران حقیقتاً جمعی از اساتید، دانشجویان و اعضای خانواده دانشگاه تهران احساس خطر کردند.
وی افزود: انتصاب نیلی به عنوان سرپرست در حالی صورت گرفته بود که سوابق این فرد برای دانشجویان و اساتید به خصوص دانشجویان دانشکده فنی واضح و روشن بود و به خاطر همین سوابق مجلس پایینترین رای را به ایشان داد.
دبیرجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در ادامه به سوابق حضور نیلی در فتنه ۸۸ اشاره کرد و افزود: سوابق حضور وی در فتنه ۸۸، مدیریتی سیاسی و جناحی دلیلی بر عدم رای اعتماد به وی به مجلس بوده است، انتظار داشتیم با روی کارآمدن فرهادی، فرد دیگر برای سرپرستی دانشگاه تهران معرفی شود اما متاسفانه انگار هنوز شاهد نفوذ حلقه افراطی در وزارت علوم هستیم انگار این حلقه است و وزیر علوم را هم بسته است.
وی با اشاره به اینکه کلید دانشگاه تهران باید به دست یک مدیر معتدل سپرده شود، گفت: دانشگاه نباید جولانگاه احزاب سیاسی شود و افراطیون هر روز برای دانشگاه و به تبع آن برای جامعه مسئله درست میکنند.
نظری به رفتار برخی اصلاح طلبان تندرو اشاره کرد و افزود: اصلاح طلبان تندرو ادامه حیات سیاسی خودشان را به حضور در دانشگاه تهران دوختهاند در همین مدت کوتاه سرپرستی نیلی شاهد رفت و آمد مکرر اصحاب فتنه در دانشگاه تهران بودیم.
وی با طرح این پرسش که چه کسی به برنامه سعید حجاریان مجوز داد، گفت: تشکلهای انقلابی با اعتراض خود این برنامه را لغو کردند ولی چه کسی مجوز تدریس و بازگشت اساتید محکوم در فتنه را داده است، اساتیدی که دارای محکومیت قضایی بودهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تحلیل ما این است که نیلی گزینه خاتمی برای ریاست دانشگاه تهران است که اصلاح طلبان تندرو با روی کارآمدن نیلی سر از پا نمیشناسند انتظار ما از شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که انقلابی عمل کنند و به خطوط قرمز نظام و دغدغه اساتید و دانشجویان مؤمن انقلابی توجه کنند.