کد خبر:۳۸۹۹۰۹
زارع خبر داد

۲۰ اسفند؛دور جدید اعزام دانشگاهیان به عتبات

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهيان از آغاز اعزام دانشجويان به عتبات عاليات از ۲۰ اسفند ماه خبر داد و گفت:یازدهمین مرحله اعزام دانشجويان به عتبات عالیات از ۲۰ اسفند آغاز و تا ۲۰ فروردین ماه سال ۹۴ ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از آغاز اعزام دانشجویان به عتبات عالیات (نجف، کربلا، کاظمین) از ۲۰ اسفند ماه خبر داد و گفت: یازدهمین مرحله اعزام دانشجویان به عتبات عالیات از ۲۰ اسفند آغاز و تا ۲۰ فروردین ماه سال ۹۴ ادامه خواهد داشت.

 

وی تصریح کرد: در این دوره ثبت نام در سایت انجام نخواهد شد و متقاضیان تشرف به عتبات عالیات جهت ثبت نام می‌توانند به دفا‌تر ستاد در استان‌های سراسر کشور مراجعه کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: هزینه عتبات دانشگاهیان بسته به دوری و نزدیکی به مرز متفاوت است و بعد از قطعی شدن تاریخ‌های اعزام، قیمت نهایی به دفا‌تر ستاد اعلام خواهد شد.

 

زارع در خصوص ارائه تسهیلات به زائرین عتبات گفت: با انعقاد تفاهم نامه با بانک‌ تجارت برای دانشجویان وام قرض الحسنه یک میلیون تومانی در نظر گرفته شده است که به زائر اصلی و همسر فقط تعلق می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: در این دوره بیش از ۳۵۰۰ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور به عتبات عالیات اعزام خواهند شد و روزانه ۳ کاروان اعزامی خواهیم داشت.

 

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: تاریخ و نوع اعزام به صورت زمینی یا هوایی از سوی سازمان حج و زیارت اعلام خواهد شد و دانشگاهیان در هتل‌های مجزا اسکان داده خواهند شد. همچنین برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای برای زائرین دانشجو در نظر گرفته شده است.

 

به گفته وی اساتید، دانشجویان متاهل، دانشجویان دختر با یکی از محارم، پسران دانشجو و کارمندان دانشگاه‌ها می‌توانند جهت ثبت نام و اعزام به عتبات عالیات اقدام نمایند.

 

گفتنی است زائرین ۷ شب را در شهرهای مقدس کشور عراق اقامت خواهند داشت و در این مدت به زیارت اماکن مقدس شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی و کاظمین خواهند پرداخت.

 

لازم به ذکر است دانشگاهیان از استان محل تحصیل خود به عتبات اعزام خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار