کد خبر:۳۹۰۱۵۶

همایش «تبیین سیاست‌های کلی جمعیت در راستای افزایش نرخ باروری» در علوم پزشکی گیلان برگزار شد

همایش «تبیین سیاست‌های کلی جمعیت در راستای افزایش نرخ باروری کلی مبتنی بر سلامت مادر و کودک» روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، انوش برزیگر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز گذشته در همایش «تبیین سیاست‌های کلی جمعیت در راستای افزایش نرخ باروری کلی مبتنی بر سلامت مادر و کودک» گفت:  فرزندان این کشور با تربیت، اخلاق و رشد و تکامل باید بتوانند در ایرانی آباد زندگی کنند.


وی بر افزایش جمعیت با برنامه‌ریزی صحیح تاکید کرد و افزود:  افزایش جمعیت با ضریب اشتباهات کم از سیاست‌های مسئولان نظام است.


در ادامه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از طرف مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: کم کردن موالید از تهدیدهای موجود در کشور است که  رهبر معظم انقلاب در این موضوع ورود کردند.

 

وی با اشاره به اینکه در مبانی قانون اساسی شرایط و صفات رهبری مشخص شده است، گفت: طبق اصل ۱۰۹، داشتن بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت و مدیر بودن از شرایط رهبری است.


محمد رضا نقی پور برطرف کردن موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزندآوری را از سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری دانست.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کاهش سن ازدواج و حمایت از زوج‌های جوان و توانمندسازی آنها در تامین هزینه‌های زندگی و تربیت نسل صالح و کارآمد از سیاست‌های این همایش است.


محمدرضا تقی پور با بیان اینکه نقشه جامع علمی کشور تدوین شده است، گفت: الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت و تمدن‌سازی جدید اسلامی از سیاست‌های نقشه جامع علمی کشور است.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به رویکرد وزارت بهداشت در راستای افزایش نرخ باروری کلی با حفظ سلامت مادر و کودک اشاره کرد و گفت: ارتقای پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی از سیاست‌های کلی جمعیت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار