کد خبر:۳۹۰۴۶۵
به نام نشریات دانشجویی و به کام فرهنگ غیرانقلابی؛

سناریوی ترویج گام به‌گام اباحه‌گری فرهنگی در وزارت علوم؛ این بار در دانشگاه مازندران

با روی کار آمدن دولت یازدهم، سیاست‌های وزارت علوم به سوی اباحه‌گری فرهنگی در دانشگاه‌ها متمایل شده است و به صورت اجرای انواع موسیقی‌های غربی در دانشگاه و عدم سختگیری حراست دانشگاه در زمینه حجاب و غیره، نمود یافته است.
سناریوی ترویج گام به‌گام اباحه‌گری فرهنگی در وزارت علوم؛ این بار در دانشگاه مازندران

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»،‌ روز گذشته اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های منطقه 3 کشور در دانشگاه مازندران برگزار شد که البته این اختتامیه نیز، همانند همه برنامه های دانشجویی با حاشیه جالبی همراه بود.

 

در اختتامیه این جشنواره یک گروه موسیقی متشکل از دو نوازنده اقدام به اجرای موسیقی زنده با آلات موسیقی جاز و گیتار کرد که البته این مراسم کاملا بدون حاشیه برگزار شد.

 

اما نکته اصلی که در اجرای این نوازندگی با ابزار آلات غربی مغفول مانده و در پشت پرده اینگونه فعالیت های به ظاهر هنری به چشم می خورد، ترویج گام به گام اباحه گری فرهنگی توسط وزارت علوم دولت یازدهم در دانشگاه های کشور است.

 

پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، وزارت علوم داستان های هزار و یک شبی را پشت سر گذاشت؛ از معرفی پنج وزیر برای وزارت علوم و تغییر اتوبوسی روسای دانشگاه های کشور تا تغییر رویکردهای فرهنگی در دانشگاه ها و ...

 

دولت یازدهم از همان ابتدا نشان داد که برای وزارت علوم خواب های وحشتناکی دیده است؛ چرا که تمامی وزاریی که پیشنهاد شدند و رای نیاوردند، همگی از افراد تندروی اصلاح طلب و برخی نیز از افراد فعال در فتنه 88 بودند و با هوشیاری نمایندگان ملت، رای اعتماد نگرفتند.

 

اما گویی حتی با انتخاب یک شخصیت علمی به عنوان وزیر علوم هم قرار نیست بدنه مدیران ارشد وزارت علوم دست از اقدامات سیاسی و ضد فرهنگی خود در دانشگاه ها که می توان آن را اباحی گری فرهنگی نامید دست بردارد.

 

برخی از اقدامات وزرات علوم از قبیل حذف حراست از موضوع نظارت بر حجاب دانشجویان و بدتر شدن وضعیت حجاب در دانشگاه ها، فعال شدن دوباره انجمن های اسلامی منحله و تندرو در دانشگاه ها و انتشار نشریات ضد دین و ضد نظام در سایه بی توجهی مسئولین دانشگاه از جمله همین اباحی گری هاست.

 

همچنین شنیده شده است که طبق بخشنامه وزارت علوم نباید جلوی برگزاری کنسرت ها و اجرای موسیقی زنده و برگزاری اردوی مختلف توسط دانشگاه‌ها گرفته شود و دانشگاه ها بابد به دانشجویان در این زمینه مجوز دهند.

 

از این رو، وقتی اجرای زنده برنامه موسیقی جاز و گیتار بدون اعتراض رئیس و معاون فرهنگی دانشگاه مازندران که هر دو روحانی هستند! نشان می دهد، ما باید بیشتر به این شنیده ها اعتماد پیدا کنیم.

 

و در پایان نصحیت بردارانه ای خدمت وزیر بدون حاشیه علوم؛ جناب آقای فرهادی؛

 

این روند سیاسی و ضد فرهنگی که در دانشگاه ها مشاهده می کنید، از ابتدای دولت یازدهم و توسط مدیران ارشد وزارت خانه اتفاق افتاده است و از آنجا که شما شخصیتی علمی و معتدل هستید و باید جلوی این اقدامات را از این حالا بگیرید، تا اگر فرهنگ در وزارت فرهنگ و ارشاد دچار انحراف شده است، از این وزارت خانه آسیبی به آن وارد نشود.  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مهرزاد
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵
هر دو با هم برادرند
3
0
مهدی
United States of America
۳۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۱
انشاالله که دانشجوهای انقلابی مواظب این فتنه ها هستند
خدا عاقبت ما رو با دولت تدبیر و امید بخیر بگذرونه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار