به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، همایش ملی صنایع غذایی به مدت دو روز در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
بهمنیار امروز در حاشیه برگزاری این همایش گفت: فرآوریها، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی در این همایش مورد توجه و بحث قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در بحث صنایع غذایی یکی از مشکلاتی که داریم بحث فرآوری است، ادامه داد: این همایش، شناخت محققان و تولیدکنندگان را به سمت روشهای نوین میبرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: در حاشیه این همایش شرکتهای غذایی حضور دارند و در بحثهای علمی و فرآوری غذایی شرکت کردند.
وی از ارسال بیش از 200 مقاله به همایش صنایع غذایی مازندران خبر داد و گفت: مخاطبان اصلی این همایش محققان و دانشجویان فعال در این صنعت است.
بهمنیار در پایان با بیان اینکه در مازندران بسیاری از تولیدات بدون اینکه فرآورده شوند از استان خارج میشوند، گفت: این صنعت باید در استان فعال شود که نیازمند سرمایهگذاری است.
گفتنی است این همایش روز گذشته آغاز شد و تا عصر امروز 30 بهمن ماه ادامه دارد.