به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر شاکری امروز در جمع خبرنگاران در تور رسانهای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: گروه آمار زیستی تلاش دارد از رشتههای مدیریت در تحقیقات پزشکی که کارایی بسیاری دارد در پژوهش و در راستای علم اندوزی استفاده کند.
وی ادامه داد: در این علم نگاه ما کمک به دیگر رشتههای زیستی است و در جنبههای مختلف علم وظیفه آمایش و و جمع آوری اطلاعات و آمار رسانی بر عهده ما است.
مدیر گروه آمار زیستی دانشکده بهداشت مشهد خاطر نشان کرد: از سال ۸۷ این گروه کار خود را به طور رسمی و پس از جدا شدن از دانشکده پزشکی در دانشکده بهداشت به طور مستقل کار خود را آغاز کرده است.
شاکری دایره وظایف این گروه را به کل دانشگاه نسبت داد و افزود: در گروه آمار زیستی پنج نفر عضو هیئت علمی وجود دارد که متشکل از یک استاد، یک استادیار، سه دانشیار و یک عضو که بزودی به درجه استادی خواهد رسید میباشد.
وی با بیان این که دانشجوی کارشناسی در این گروه وجود ندارد خاطر نشان کرد: در گروه آمار زیستی ۲۶ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل میکنند.
۷۰ درصد دانشجویان آمار زیستی در دیگر دانشگاهها پذیرفته میشوند
مدیر گروه آمار زیستی دانشکده بهداشت مشهد افزود: قریب به ۷۰ درصددانشجویان فارغ التحصیل ما در دیگر دانشگاههای کشور پذیرفته شدهاند و این جزئی از افتخارات ما محسوب میشود.
شاکری به دیگر افتخارات گروه آمار زیستی دانشکده بهداشت اشاره داشت و یادآور شد: مدیر گروه آمار در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانسته است رتبه دار بیستمین جشنواره رازی و در عین حال اولین عضو هیئت علمی رشته آمار زیستی در کشور در این مدیر گروه باشد.
وی متذکر شد: بیشترین مقاله زیستی در کشور متعلق به دانشجویان و گروه آمار زیستی این دانشکده است و در میان دیگر گروهها با وجود این ظرفیت کم جزئی از ۱۰ گروه برتر در آمار زیستی کشور هستیم.
نبود فرهنگ بهداشت محیط مشکل اساسی ما است
در ادامه محمد واحدیان، دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با انتقاد از بیتوجهی عمومی و نبود فرهنگ رعایت بهداشت محیط بیان داشت: ۷۰ سال است که دانشگاههای علوم پزشکی در ایران دایر هستند؛ اما تنها شش سال است که حوزه بهداشت محیط به این دانشگاهها پیوسته است.
وی ادامه داد: متاسفانه درمان در میان مردم ما دارای اهیمیت بالایی است در حالی که راه پیشگیری از ابتلا به بیماری با بهداشت محیط امکان پذیر است.
این استاد دانشگاه با بیان این نکته که باید بهداشت محیط جایگزین درمان در میان مردم شود، بیان داشت: ما نیاز داریم تا با فرهنگ سازی مردم را به پیشگری با رعایت بهداشت محیط سوق دهیم به نحوی که بدانند بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سکتههای مغزی و قلبی به دلیل نبود این فرهنگ است.