به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در ادامه یکصد و سی و پنجمین جلسه علنی از چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران بررسی تبصره ۲۲ بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران در دستور کار اعضای شورای اسلامی شهر تهران قرار گرفت.
علی رضا دبیر، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با این تبصره گفت: براساس این تبصره شهرداری تهران اجازه دارد به منظور اجرایی طرح های عمرانی، خدماتی، فرهنگی و نظایر آن در مناطق شهرداری تهران مطالبات سازمان های دولتی، نهادها و نیروهای مسلح بابت املاک و مستغلات واقع در این طرح ها را پس از توافق، تهاتر کند و درآمد آن را پس از توافق در ردیف های درآمد و هزینه به ثبت برساند.
در ادامه بررسی این تبصره رحمت الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران طی تذکری این بند را خارج از مصوبات سقف بودجه اعلام کرد و با رأی دادن به آن مخالفت کرد.
در ادامه دبیر، در واکنش به این تذکر گفت: این تبصره ای است که شورا باید از آن حمایت کند چرا که اگر این تبصره نبود ما اکنون بوستان ولایت را نداشتیم و پادگان جی انجام نمی شد.
وی افزود: این تبصره تهاتر با دولت است و در واقع برای شهر یک فرصت است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اظهار داشت: املاک سپاه یا دستگاه اجرایی در طرح اتوبان شهید شوشتری قرار دارد که این املاک به صورت غیرنقد تهاتر می شوند و ما نیز برای نظارت بیشتر می توانیم تاکید کنیم که یک نسخه از این توافق نامه برای شورا ارسال شود.
دنیامالی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بررسی این تبصره گفت: نباید اجازه داد خارج از بودجه تهاتر اتفاق بیفتد.
وی افزود: برای مثال اتوبان شهید شوشتری داری کد و ردیف بودجه است اما این تبصره در سال گذشته بند دیگری داشت که براساس آن اصلاح هندسی میادین در بافت فرسوده و خیابان های که در آن شبکه معابر نداریم برای روان سازی خودروها به شهرداری اجازه داده می شد در قالب تهاتر معارض را رفع کنند که به نظر من لازم است برای تبصره امسال نیز چنین بندی اضافه شود.
هر سازمان و شرکتی از شهرداری بیش از سه درصد کارمزد بگیرد تخلف است
در ادامه جلسه امروز شورای شهر بررسی تبصره ۲۴بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت که رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در توزیع آن گفت: با توجه به ضرورت نظارت بر نحوه دریافت کارمزد به سازمان ها و شرکت های وابسته شهرداری تهران سهم کارمزد هر یک از سازمان ها و شرکت ها در ازای اجرای پروژه های عمرانی شهرداری تهران نباید بیش از سه درصد اعتبارات مربوطه باشد.
وی افزود: در واقع هر سازمان و شرکتی که شهرداری بیش از سه درصد کارمزد بگیرد تخلف انجام داده است.
در ادامه حافظی، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: پیشنهاد می کنم سازمان های که از شهرداری تهران کمک هزینه می گیرند شامل این مصوبه نشوند.
در ادامه علیرضا دبیر تصریح کرد: برای شرکت های زیان ده نیز باید برنامه ای وجود داشته باشد چرا که این مصوبه شورای اسلامی شهر تهران قبلاً تا ۲۰ درصد بالاسری می گرفتند اما با این تبصره این موضوع را محدود کرده ایم و کمک شهرداری در حد حقوق و دستمزد پرسنل است.
دنیا مالی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در خصوص این تبصره گفت: برخی از سازمان ها مجری اعتبارات و بودجه های هستند که توسط معاونت ها ابلاغ می شود و بعضی از سازمان ها دوگانه هستند یعنی بخشی از پروژه های شهرداری را می گیرند و برخی هم کمک هزینه می گیرند نظیر مترو که بودجه اختصاصی دارد و به پیمانکار پرداخت می شود.
چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این تبصره اظهار داشت: شرکت های کارگزار این کارمزد را دریافت می کنند و شرکت های معمولی کارگزار نیستند و این تبصره تنها در خصوص چند شرکت کارگزار شهرداری تهران است.
شایان ذکر است در نهایت تبصره ۲۲ و ۲۴ بودجه سال ۹۴ شهرداری تهران به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.