به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» شهرام گیل آبادی رئیس مرکز اطلاع رسانی شهرداری تهران در نشست خبری اختتامیه جشنواره شهر، شهروند و رسانه بااشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره، تکیه پرتره خبری بود که متأسفانه در حال حاضر از آن غافل هستیم و در واقع خبری درون گرا است که به عمق موضوعات می پردازد.
گیل آبادی در ادامه تصریح کرد: تلاش مان بر این است که وجه شهروند به شکل مستقیمی در این ارتباط دخیل پیداکند و یکی از کارهای که در این جشنواره سعی شد انجام شود این بودکه از فضای تشریفاتی خارج کنیم و به عمق خبر نفوذ کنیم.
رئیس مرکز اطلاع رسانی شهرداری تهران افزود: ما در مقابل نفی های منطقی خود را قرار می دهیم و اعتقادمان بر این است که این کار باعث رشد ما می شود.
وی اظهار داشت: سعی می کنیم این ارتباط پس از اتمام جشنواره نیز وجود داشته باشد و درحال حاضر نیز نظرات مردم را دریافت می کنیم و بر آن هستیم تا به آنها پاسخ دهیم.
گیل آبادی در ادامه بیان داشت: ما از نقدهای منطقی استقبال می کنیم و به دنبال یک اتفاق تئوری خبری هستیم که یکی از اصول آن آینده پژوهی و روزنامه نگاری امروز خبرنگاری پیشرو باید در آینده پژوهی تأکید داشته باشد.
وی ادامه داد: کار خبرنگاری کار یک کارگاه نیست و خبرنگار یا حق گرا و واقع گرا و یا واقعیت گرا و ما در شهرداری تهران این سه مدل را ارج می نهیم و در این جشنواره نیز سعی کردیم به این سمت پیش برویم.
گیل آبادی در ادامه تأکید کرد: در حال حاضر نیز طرح خانه به خانه در ۲۲ منطقه شهر تهران روزهای یکشنبه برگزار می شود که در تیمی که آن را همراهی می کند شهردار ناحیه و مسئول ۱۳۷ و کارشناسان حوزه دیگر حضور دارند که سعی می کنند صحبت های مردم را بشنوند و اگر موردی نیاز به عملیاتی شدن داشته باشد و قابل حل باشد همانجا آن را پیگیری می کنند و در نهایت در شورای معاونین باحضور شهردار تهران این موضوعات بررسی می شود.
گیل آبادی در ادامه اذعان داشت: همچنین در مجله تصوری این هفته تمام خبرهای خاص رسانه ها بررسی می شوند و اگر نیاز به رجاع داشته باشند بررسی می شوند و این کار توسط شورای سیاست گذاری جشنواره انجام شده است.
وی ادامه داد: محورهای جشنواره سعی شد از محورهای ۱۸ گانه فرهنگی اجتماعی انتخاب شود از بین آنها می شود به سبک زندگی، مدیریت شهری و محله واخلاق شهروندی را نام برد.
رئیس مرکز اطلاع رسانی شهرداری تهران با بیان اینکه فراخوان جشنواره از مهر ماه آغاز شده بود گفت: اختتامیه نه اسفندماه در بوستان گفتگو برگزار می شود که داوری این جشنواره به عهده ۴۲ داور سه کارشناس در این زمینه بود.
گیل آبادی تصریح کرد: ۵۶۷۰ هزار اثربه این جشنواره ارسال شده که می توان از آن به عنوان یک جشنواره مرجع یاد کرد که ۹۷۱ اثر مربوط به تلویزیونی، ۸۳۰ اثر رادیوی، ۶۸۰ اثر مطبوعاتی، هزار و ۷۴۵ اثر خبرگزاری ها، ۱۸۰ خبر، ۲۲۳ کاریکاتور و حدود هزار عکس به این جشنواره ارسال شده بود که دو هزار و ۲۲۰ مرحله داوری رسیدند و در حال حاضر همچنان در حال بررسی هستند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بعد از اختتامیه برنامه ای تدارک شده که خبرنگاران کاشت درخت را داشته باشند.