کد خبر:۳۹۲۵۹۲

نشست هم‌اندیشی مسئولین دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار شد

نشست هم اندیشی مسئولین بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، نشست هم اندیشی مسئولین بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد روز گذشته در این دانشگاه برگزار شد.

 

حجت الاسلام زارع، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) هم در این نشست، در ارتباط با سلامت‌روان در جامعه، به حدیثی از امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: یکی از علل گرفتاری‌های آدمی، فقر و بد‌تر از آن، مریضی است.

 

وی افزود: اینکه انسان مال و منال داشته باشد اما سلامت نباشد، بد است؛ اما امام علی (ع) می‌فرمایند نداشتن سلامت روانی از همه آن‌ها بد‌تر است.

 

وی تصریح کرد: در زمینه سلامت روانی باید به زمینه‌های مختلف توجه کرد که یکی از این موارد بحث تاثیرگذاری رفتار و عملکرد است و باید به صورت واحد و یکپارچه در زمینه رفع این مشکل اقدام کرد.

 

نوری شادکام، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم در این نشست در ارتباط با بحث پزشک خانواده، گفت: باید سریع‌تر در زمینه پزشک خانواده و اجرای این طرح به صورت سراسری اقدام شود.

 

محمود نوری شادکام با بیان این مطلب که الان برخی خدمات به صورت موازی ارائه شده و سبب سردرگمی مردم می‌شود، خاطرنشان کرد: باید نسبت به رفع این چنین مواردی در سطح فعالیت‌های درمانی و بهداشتی اقدام شود.

 

وی تصریح کرد: چون بهای کافی به پزشکان عمومی به عنوان اولین سطح خدمات پزشکی نمی‌دهیم، آن‌ها به دنبال فضایی برای دریافت مدرک تخصص و فوق تخصص هستند.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ادامه داد: این فضا را ما ایجاد کردیم و به نظر می‌رسد که این شکاف را باید کم کنیم، به ویژه اینکه الان شکاف بین گروه‌های مختلف در بحث بهداشت در حال ایجاد شدن است.

 

نوری شادکام ادامه داد: باید جایگاه پزشکان عمومی ارتقا پیدا کند، در ارتباط با این زمینه اگر یک دوره سه ماهه برای پزشکان عمومی پیش از دریافت مدرک ایجاد کنیم، می‌توانیم موارد مورد نیاز را به اطلاع آن‌ها برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار