به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، هشتمین سمینار پیل سوختی ایران، روز گذشته در تالار مهمانسرای کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد آغاز به کار کرد و به مدت دو روز ادامه دارد.
رئوف، رئیس انجمن الکتروشیمی ایران و دبیر این همایش گفت: انجمن الکتروشیمی ایران در سال ۸۳ کار خود را آغاز کرد و پس از گذشت یک دهه و برگزاری ۱۰ سمینار الکتروشیمی در این مدت با ۴۰۰ عضو هیئت علمی، امیدواریم که با گسترش فعالیت خود در دانشگاهها و استفاده از ظرفیتهای موجود در دانشگاه حرکت عظیمی در این باب انجام دهد.
وی افزود: با توجه به کاربرد الکتروشیمی در اکثر رشتهها، نشریاتی نیز در دست چاپ است که از جمله آنها میتوان به نشریه جرناوان ایرانیان الکتروشیمی که به زبان انگلیسی و با همکاری دانشگاه تبریز در دست چاپ است اشاره کرد.
رئوف در پایان ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه و معاونت آموزشی دانشگاه آزاد، همچنین تمام کسانی که برای برگزاری این سمینار تلاس کردند، از انتشار نشریه آموزشی الکتروشیمی در آینده خبر داد.
احمد نوزاد، دبیر علمی سمینار ضمن تشکر از برگزار کنندگان این سمینار؛ دلیل انتخاب دانشگاه آزاد نجف آباد را برای برگزاری این سمینار تجربیات و موفقیتهای این واحد دانشگاهی در این بخش دانست و افزود: ۷۰ مقاله برای این سمینار ارائه شده بود، که از میان این ۷۰ مقاله، ۵۸ مقاله پذیرفته شد و بنابر رای هیات داوران ۲۹ مقاله انتخاب و به سخرانی گذاشته شد و چاپ شد.
وی ادامه داد: با طبقه بندی کنفرانسهای داخلی و خارجی من باب این موضوع و بررسی های نقاط قوت و ضعفی که تا کنون در سمینارها برگزار شده وجود داشته امید است، امیدواریم که بتوانیم به نتایج قابل قبولی برسیم.
در ادامه حسین غریبی، رئیس تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی دانشگاه آزاد توسعه نو و ایجاد تغییرات مناسب در زندگی را از جمله اهداف مهم این گونه سمینارها بیان کرد.
وی در ادامه با اشاره به سخنان رئیس سازمان IEEE در دانشگاه امیرکبیر و پیش بینیهای او تا سال ۲۰۵۰ موضوع انرژی را مسئله مهمی دانست و گفت: بر این اساس کشوری میتواند دارای انرژی باشد که تا سال ۲۰۵۰ دارای انرژی ذخیره شده باشد.
رئیس تسهیلات تکمیلی و آموزش عالی دانشگاه آزاد در پایان به ده تکنولوژی که میتواند تاثیر به سزایی در این مورد داشته باشد اشاره کرد و گفت: یکی از این تکنولوژی پیل سوختی میباشد که امیدواریم بتوانیم قدمی اساسی در حل این مشکلات برداشت.