به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ۱۰ اسفند ماه معلمان و بازنشستگان حوزههای آموزشی آموزش پرورش در پایتخت مقابل خانه ملت و در شهرستان مقابل ادارات آموزش و پرورش تجمع کردند.
منابع خبر استانی خبر تجمع برخی از معلمان در استانهای خراسان رضوی، لرستان، هرمزگان کردستان، خوزستان، فارس و قزوین را دادند. این تجمع یک درخواست غیر سیاسی داشت و آن هم برداشته شدن تبعیض میان فرهنگیان آموزش و پرورش با کارمندان دولت بود.
معلمان معترض در تهران دلیل اعتراض خود را تبعیضهای صورت گرفته در سیستم آموزش کشور و اجرانشدن بندهایی از قانون خدمات کشوری مرتبط با کارکنان دولت اعلام کردند.
در این این تجمع که بدون سر دادن شعاری بر پا شد، هیچکس صحبتی نداشت، اما چند تن از تجمعکنندگان دست نوشتههایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «حقوق ما هیچ تناسبی با تورم ندارد.»
علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش، هم تنها واکنش غیرمستقیمی که به تجمع روز گذشته معلمان نشان داد، این بود که امروز وعده داده “بخش قابل توجهی از معوقات معلمان تا پایان سال پرداخت می شود”! وعده ای که بعید است معلمان به آن اعتماد کنند، چرا که تا پایان سال فقط سه هفته باقی مانده است و مشخص نیست وزیر از کجا می خواهد دست کم پنج هزار میلیارد تومان کسری بودجه وزارتخانه خود را که بخش قابل توجهی از آن مربوط به معوقات پرسنلی است، تامین کند.
البته گفته شده قبل از این اعتراض معلمان یک نامه بلند بالا که ۶۰۰۰ امضا زیر آن نقش بسته بود، برای رئیس مجلس نوشته اند که در آن آمده است:
“معلمان کشور در تامین نیازهای اولیه زندگی خود درماندهاند و عموما زیر خط فقر به سر میبند و این امر به منزلت آنها آسیب زده است.”
گفتنی است معلمان حاضر در تجمعات اعتراضی روز گذشته ضمن تاکید بر اجرای کامل نظام و حقوق هماهنگ کارکنان دولت، خواستار اجرای فوری و بیقید و شرط بند ۵ مادهٔ ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری هستند که به دولت اجازه میدهد برای مشاغل هم سطح کاردانی حداکثر ۷۰۰ امتیاز برای کارشناسی ۱۵۰۰ و برای کارشناسی ارشد به بالا ۲۰۰۰ امتیاز برای افزایش فوق العاده شغل در نظر بگیرد. تجمع کنندگان همچنین به میزان بودجهٔ در نظر گرفته شده برای آموزش و پرورش در سال ۹۴ نیز معترضند.
هم باید درس بده هم باید تربیت کنه هم باید جوابگوی والدین باشه و تازه نایی براش نمی مونه بره خونه برای فرزندان خودش مادری کنه
خدایی هیچ بیمه و مزایای درست و حسابی هم نداره .به داد معلم برسید خدا وکیلی این انصافه عدالته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلمان در مدل ایدهآل بایستی حجم تدریس کم و حقوق بالا داشته باشند و تعداد دانشآموزان آنها از ۶۰- ۷۰ مورد در یک ترم یا سال بیشتر نشود؛ در عوض این معلمان همه تلاش خود را باید صرف تربیت و آموزش درست این ۶۰-۷۰ دانشآموز کنند. در این زمینه میتوان به جلسههای خصوصیتر معلم ...
که متاسفانه امروز هم صدا و سیما ، هیچ خبرنگاری جهت پوشش خبری به محل اعزام نکرد.
تا زمانیکه به معیشت معلمان توجه نشود، کشور پیشرفت نخواهد کرد و جرم و فساد افزایش می یابد.
در همه کشور ها حقوق معلمان بسیار بالاست . فقط در ایران معلمان زیر خط فقر هستند.
وای برما بدبختانی که با یک جمله معلمی شغل انبیاست خرمان کردند وباعث بیچاره گی وبدبختی ماشدند راه حل وزییربی کفایت استفا
ما استادی داشتیم که بسیار مرد شریفی بود و تابستان ها میرفت تو روستا گوسفند میچروند تا هیچ وقت غرور نگیردش و....
در جایگاه والای معلمی شکی نیست اما تواضع هم لازمه مگه پیامبران ما بالاترین معلم ها نبودن پس چرا کار میکردن؟ درد ما از جایی شروع شد که معلمی فقط به دید یک شغل نگریسته میشه و دیگه خیلی کم داریم از معلم هایی که با دل و جون برن کلاس و به
اموزش و پرورش بپردازن و بهاته بسیاری از اینها هم اینه که حقوقمون کمه!!!!
اما شعور هم چیز خوبی است.
در ضمن برخی کارمندان مانند کارمندان محیط زیست ، استاندارد و.... همیشه بیکارن و حقوق آن چنانی می گیرن
بحث بر سر میزان دریافتی نیست بلکه بحث این است که چرا این همه بی عدالتی وجود دارد؟؟؟!!!!اگه کمبود بودجه هست برای همه اینگونه باشد...و متاسفانه همان کارمندان همیشه بیکار و وضعشان توپ توپ به ریش ما می خندن و می گویند
آموزش و پرورش وزارت بی عرضه ای است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آیا این فاجعه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- شما و امثال شما تابستان به کلاس بیایید و آنوقت ببینید که معلمان با تمام وجود در سخت ترین شرایط هم به سر کلاس می آیند.
3-اکثر فرهنگیان با زبان روزه و به خاطر برخی دانش آموزان که مردود شده اند تابستان هم سر کلاس حاضر می شوند
وای خدای بزرگ به داد این قشر مظلوم برس !!!
اینها خیلی مظلومند!!!
فکرشو بکنید با زبون روزه میرن سرکلاس جلوی کولر درس میدن... نچ نچ نچ...
اونوقت اونهایی که 12 ماه از سال و کل روزهای ماه رمضان کار میکنند تکلیفشون چیه؟!
اون کارگرانی که کارشون سخته و 600 هزار تومن حقوق ماهیانشون روزگار میگذرونند چی؟!
من خودم کارگر نیستم... حتما میگی اونا درس نخوندن من کسانی رو میشناسم درس هم خوندن!
اگه میگی اونا وضعشون خوبه من میگم شما اگه اینقدر وضعت بده برو کارگری...
هرمعلمی ناراضی هست من رشته ام تکنولوژی آموزشی هست خواهرم هم فوق لیسانس ادبیات داره حاضرم با همین حقوق و مزایایی که معلمان دارند کار کنم و شغلی داشته باشم!
چهار ماه از سال رو که علنا تعطیل هستند...
بماند که کل ایام هفته را سرکار نمی روند و شاید در هفته دو یا سه روز سرکار باشند...
حقوق و مزایا و بن و تعطیلی و وامهای خرید خودرو و...
البته این بحث جدای از اون معلمانی هست که مدارس غیرانتفاعی هستند و زیر نظر دولت نیستند حقشان خورده می شود!
به داد کارگرانی رسید که در کارگاه های خصوصی مشغول به کار هستند با برجی 609000 تومان و بعضا لیسانسه ی بیکار که مجبور شده تن به کارگری بده...
خبرگزاری دانشجو شما هم نمیخواد هر صدایی ضد دولت را منعکس کنی!
حالا اگه شما با مدرک لیسانس عرضه کارکردن نداری چرا به معلما توهین میکنی
کارگری هم یک کاره مثل بقیه کارها
بحث در مورد کارمندان دولت هست که این همه بین حقوقشان تفاوت هست
امیدواریم مشکل شما وامثال شما هم حل بشه
فرزندان ما پول نیاز دارند تا آبرویمان جلو بقیه حفظ شود تعطیلات زیاد به درد ما نمیخورد تعطیلات برای تحقیق وپزوهش است تا تدریس بهتری داشته باشیم البته دولتهای 36 سال گذشته برایشان حفظ نظام مهم است که در گرو شرکت نفت بانکداری و دیگر ارگانهاست و بهبود تدریس وآموزش در دراز مدت بریشان مهم نیست تمامی معلمین اوقات کاری خود را با شغل دوم پر کرده وزندگی خود را میگذرانند ما خرج خود را در میاوریم وهمه معلمان از طرق حلال یا حرام خانه ماشین زن بچه وخیلی بیشتر از کارمندان وحتی بعضی بازاری ها داریم اما آنچه آسیب میبیند کشور نظام مردم صنعت امنیت وغیره است که شامل همه میشود در عربستان وزرای آموزش وپرورش جز خاندان سلطنتی هستند ودر ایران کم شایسته ترین وزرا وزرای آموزش وپرورش هستند که هر روز استیضاح می
اگر شما کار انجام شده مفید را بین کارکنان دولت بررسی کنی آنوقت مشاهده می کنی که یک روز که ما با حدود 30 نفر دانش آموز آنهم امثال شما سر و کار داریم چقدر کار مفید انجام می دهید.و همین اندازه سوادی هم که شما دارید مدیون معلمین هستید.
فقط هم در کشور ما انیگونه نیست که معلمین تعطیلات دارند و در کشورهای دیگر هم به همین صورت البته با حقوق و مزایا و جایگاه بسیار بسیار بیشتر از ما.
عرضه ی کار کردن تو نداری کارتو بده به من ببین کی عرضه نداره...
خیلی سخته شما هم کارتون رو ول کنید بیاین مثل من کار آزاد بگیرید!
راه کار آزاد بازه...
خودتون استخدام شدید حقوق مفت میگیرید تازه بعد از خودتون شغل بچه تون هم تضمینه....
لطفاً بدون اطلاع مطلبی را عنوان نکنید:
1. بزرگ ترین مشکل سیستم کشور ما، عدم شفافیت در همه امور است. تا زمانی که تعریف درستی از کار، اشتغال، درجه بندی وزارتخانه ها و ... نشده باشد رسماً همین آش و همین کاسه است.
2. معلم علاوه بر 24 ساعت موظف که هر ساعت تدریس طبق استاندارد همه کشورها معادل 4 ساعت کار یدی محسوب می شود ظاهراً بیش از دیگران کار می کند.
3. معلم فداکار و دلسوز و نان حلال خور(نه آن عده قلیلی که مجبور به اشتغال به معلمی شده اند و انگیزه ندارند!) حداقل روزی 1 تا 2 ساعت در منزل مطالعه می کند. مجانی با رایانه شخصی خود، وقت شخصی خود، طرح سوال می کند تایپ می کند زیرا اداره و مدرسه ای نیست که از پس کارها برآید. ساعت های زیادی را با اولیا و ... سرو کله می زند. مجبور است حداقل روزی 4 ساعت با 40 دانش آموز(از هر نوع بچه دبستانی، راهنمایی سن بلوغ، پسران و دختران دبیرستانی که در فضای خاص خود سیر می کند و تمام فکرشان عموماً در جای دیگر می چرخد) کار کند و در آخر اگر نمرات کم داشته باشند، به خاطر تنبلی و بی فکری والدینش باید نمره ارزشیابی کمتر و در عین حال پاسخگوی پدر و مادری باشد که دو شیفت مشغول کارند تا خرج زندگی خود را درآورند.
3. کدام نظام هماهنگ، همسر اینجانب در یکی از سازمان های دولتی، فیش حقوقی یک کارمند که با قرارداد معین استخدام شده، دیپلم با نمره پایین دارد. اصلاً تایپ بلد نیست و آمده یاد بگیرد یکسال نگذشته، بالای 1 میلیون تومان حقوق می گیرد. وام خودرو و کالا و پاداش و بهره دهی و فوق العاده و... می گیرد.
4. در سیستمی که در حقوق فرقی به مدرک دکترا و فوق لیسانس برای معلم قائل نیست و آخرش حتی برای تدریس در دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم ها هم باید پارتی مناسب و رزومه سازی پر و پیمان داشته باشد و اکثر مدیران ستادی آن در دانشگاه هایش تدریس کنند نه معلمین فرهیخته آن (مگر سفارشی ها)
5. معلمی اضافه کار مثل دیگر شغل ها ندارد
6. معلمی مرخصی استحقاقی همچون دیگر کارمندان ندارد. اگر روزی مریض شد یا مشکلی داشت، باید به دنبال یک نفر جایگزین باشد تا بتواند رفع مشکل کند. در تعطیلاتی که شما اسم بردید، طرح سوال، حضور در امتحانات غیرمرتبط و موظف است> تصحیح اوراق مجانی است و... حتی پول چای را در مدرسه از او می گیرند.
7. تسهیلاتی که شما گفتید می توانید بگویید کجاست؟ اینجانب در تهران در یکی از همین مناطق تهران با سابقه 19 سال تدریس دبیرستان پیش دانشگاهی هستم، مدرک فوق لیسانس و دانشجوی دکترایم
8. بیمه طلایی، و هزاران رفتاری که چیزی جز عوام فریبی معلمین و دبیران محترم نیست از طرف دولت و عوامل آنها در آموزش و پرورش که با شغل های و تصدی های متنوع خود رفع مشکل کمبود حقوق را جبران می کنند و درکی از مشکلات یک دبیر که انگیزه و تخصصی جز تدریس حرفه ای اش و کمک به همنوعانش نیست، نخواهد داشت.
9. مگر چند سال قبل هم همین اتفاق نیفتاد. چه شد. سیستمی که جایی برای هماهنگی متمرکز ندارد و همه نیروهایش پخش شده اند، امکان اتحاد و درخواست صحیح ندارد. هر اتفاقی هم افتاد تأثیری در دیگر جاها ندارد. پس براحتی می توان آنان را دور زد. اجتماعات این چنینی نیز جز انگ سیاسی چیزی نیست. بهترین راه حل به نظرم، فقط و فقط اعتصاب است که در ایران این امر نوعی نافرمانی مدنی و خلاف امنیت ملی است نه مثل غرب که براحتی کارمندان صرفاً بخاطر احقاق حق خود نه مسایل سیاسی و امنیتی اعتصاب می کنند. در اخبار می بینید.
آقا همین آش و همین کاسه است.
ظاهراٌ این سیستم به همه یاد می دهد دروغ بگویند و زرنگ معنای دیگری دارد.
10. دولت مردان اگر علم به این اعمال داشتند، مثل ژاپنی ها یاد می گرفتند که حقوق یک معلم 7 برابر یک کارگر و کارمند ساده است. احترامی که یک معلم دارد همچون یک استاد دانشگاه است(البته در ایران اساتید دانشگاه هم همین مشکل را دارند بجز حقوق و ساعات کار که با قوانین چندسال قبل تاحدی رفع مشکلشان شد.)
میلیاردها تومان دولت سالانه هزینه می کند تا یاد بدهد مردم در خطوط رانندگی کنید، از چراغ قرمز عبور نکنید. در صف رعایت نظم کنید، لباس مناسب شأن و مکانی که در آن ظاهر می شوید بپوشید، منظم باشید. خوش قول باشید. دروغ نگویید. چاپلوسی نکنید..(مثل ارشاد، مثل راهنمایی و رانندگی، مثل هزاران سازمان تبلیغاتی و فرهنگی که با بودجه دولتی و حتی مردمی میلیاردها هزینه می کنیم تا افکار اسلامی و بنیاد دینمان را در مردم نهادینه کنیم)
اگر بخش کوچکی از این هزینه را در همان نظام مدارس انجام می دادند و بسادگی هر کسی را وارد سیستم آموزشی نمی کردند، الآن این گونه نبود که مردم و جوانان ما دوگانه باشد و چند رنگ و هرهری مذهب، هر محرم و امام حسین را می خواهند و هم عیاشی و بی حجابی و بی نمازی و ترانه و غنا و ... (شرم دارم از بیان آنها)
سیستمی که سرش را زیر برف کرده و می گوید همه قرآنی هستیم و همه ایمان اما دریغ از نهادینه شدن یک فعل اسلامی در سیستم ما:
مثلاً خودتان گواهی دهید: کدام نوع رفتار نهادینه شده:
نظم
دروغ
چاپلوسی
بی نمازی
بدعهدی
غیبت
سخن چینی
تهمت و افترا
....
پس براحتی قضاوت نکنید همان گونه که شما مشکلاتی دارید دیگران هم دارند.
مشکل از جای دیگر است. وقتی فردی باتحصیلات پنجم ابتدایی و سیکل براحتی از اتحادیه مسکن مجوز بنگاه داری می گیرد و تمامی معاملات شخصی اشت را بصورت وکالتی بدون هزینه و مالیاتی انجام داده و در ماه یک معامله آن معادل حقوق چند ماه من است اعتبار بیشتری دارد تا علم
همان دعوای همیشگی علم بهتر است یا ثروت؟ اشتباهی به ما گفتند فکر کنید. هیچ معلمی هم نگفت چرا؟
هیچ کس سرجای خود نیست...
خداوند عاقبتمان را ختم به خیر فرماید.
اولا آقای سجاد گویا در ارسال کامنت هم رانت دارند چون برای ارسال من محدودیت در تعداد کاراکتر وجود دارد گویا برای ایشان که به نظر می رسد از افراد خبرگزاری باشند محدودیتی نیست!
ثانیا آقای رامین شما از کجا می دونی من طرفدار دولت هستم و دارم نظر سیاسی میدهم اتفاقا من به شدت مخالف سیاست های این دولت هستم به وبلاگم مراجعه کنید در میابید(www.velayat.blogfa.com) نظراتم درون همین سایت در مطالب مختلف هم نمایان است همه با اسم خودم هست طرفدار اصلاحطلبان و اصولگرایانی مثل دوستان خبرگزاری دانشجو هم نیستم...
رابعا من طرفدار دولت نیست
خامسا من طرفدار دولت نیستم ولی با زیاده خواهی شما مخالفم روا نیست حق مارا به آدمهای بی عفت کلامی مثل شما بدن ...
ایشالا در انتخابات سال 96 جبران زحمات این دولت رو بکنیم.....!!!!!!
علی و فاطمه و دین را میخواهی فقط برای هدف های دنیویت؟!
فقط برای اینکه تو رفاه باشی؟!
اگه امام علی بیاد بگه به اندازه همین حقوقت هم کار نکردی حتما با اون هم مخلافت میکنی!
2-مطلب بعدی سطح کار انجام شده است مثلا یک تحویلدار بانک حتی اگه فوق لیسانس هم که باشه کاری که انجام میده درحد سوم راهنماییه یعنی یک نفر با مدرک سوم راهنمایی و دو ماه دوره کامپیوتر می تونه تحویلدار بانک بشه ولی همون فرد نمی تونه معلمی کنه ومثلا ریاضی یا ادبیات یا... تدریس کنه پس لطفا به معلمها توهین نکنید
3- بنده معلم لیسانس هستم وحاضرم حقوق مزایای هشت ماه بعضیهارادریکسال بگیرم!!!
به نظر من دلیل اینکه دوران بازنشستگی معلما از بقیه مشاغل کوتاه تره اینه که «از بچه ها دور میشیم دق می کنیم»
حالا هر جور می خواهید در خصوص قشر بیچاره ی معلم ابتدایی اظهار نظر کنید ما که راضی نیستیم!
یعنی در مجموع ماهی 100 ساعت اونوقت دیگه به چی اعتراض دارند؟!
در حالی که کارمندها روزی 8 ساعت کار می کنند با ماهی دو روز مرخصی کل سال رو هم باید بروند سر کار انصافم خوبه به نظر من اعتراضا به جا نیست و یک نوع زیاده خواهی است
لذا پیشنهاد می کنم با آنها هم صدا شویم
پارسال يك كلاس توجيهي براي حدود بيست نفر كارمند يك كارخونه برگزار كردم كه دو ساعت طول كشيد
روز قبل داشتم مطلب آماده مي كردم در حالي كه ميدونستم چي مي خوام بگم و تا دو روز بعد گلوم درد مي كرد در حالي كه هميشه با مشتري هام كلي حرف مي زنم
اگر قرار باشه دوباره اين كلاس رو برگزار كنم حتما قبلش يه فاكتور درست و حسابي بهشون ارائه ميدم و قبل از كلاس پولشو مي گيرم
ودر پايان دست تمام معلمان زحمت كش و فداكار رو مي بوسم و از همشون تشكر مي كنم
تو دیگه کی هستی؟!
جنایت در حقشون میشه
جنایت در حقشون میشه