به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،محمد بطحایی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در مراسم امضای تفاهم نامه میان بانک سرمایه و وزارت آموزش و پرورش گفت: در جوامع مختلف نهادی که مهمترین نقش در توسعه یافتگی را دارد، آموزش و پرورش به ویژه در دوره عمومی و سنین آغازین آن است.
وی افزود: هر گاه بخواهد بر جامعه ای تجزیه و تحلیلی صورت گیرد، به تجزیه و تحلیل آموزش و پرورش آن می پردازند و مسائل آینده جامعه را از این طریق پیش بینی می کنند.
بطحایی ادامه داد: بشریت به عاقبت به خیری نخواهد رسید مگر آنکه آموزش و پرورش مطلوب داشته باشد. اهمیت این آموزش و پرورش در کشور ما که بر مبانی اعتقادی و ارزشی تاکید داریم، بیشتر و بیشتر خودش را نشان می دهد.
وی با اشاره به جایگاه معلم در نظام آموزشی گفت: در کشور ما معلم حرف اول و آخر را می زند و آن نظامی موفق است که معلم خوبی داشته باشد و بالعکس.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: نظام های آموزشی هوشمند ابتدا برای نیروی انسانی و معلم سرمایه گذاری می کنند، منابع را تجهیز می کنند و سپس به سایر موارد می پردازند.
وی بیان داشت: اگر ما روزی به دلیل محدودیت های منابع چاره ای نداشته باشیم باید هر آن چه داریم برای معلم خرج کنیم چرا که اگر معلم درست تربیت شود، خلا فضای آموزش، ساختمان و تجهیزات پر می شود. حتی اگر برنامه صحیح آموزشی وجود نداشته باشد، یک معلم حرفه ای این خلا را هم پر می کند.
معاون وزیر آموزش و پروش با اشاره به این که در شرایط اقتصادی امروز، مسائل اقتصادی می تواند عدم رضایت و شکایت معلمان را در پی داشته باشد گفت: چنانچه معلم از شغلش رضایت نداشته باشد و در قلبش احساس تبعیض کند و احساس کند جامعه قدر او را نمی داند، نمی تواند سر کلاس کارایی داشته باشد. اگر دولت نتواند این احساس رضایت در معلم را تقویت کند، بچه هایی که در این کلاس درس می خوانند نیروهایی که ما برای افق 1404 انتظار داریم نخواهند شد.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش نهادی دولتی است و به تنهایی نمی تواند بار اقتصادی مربوط به فرهنگیان را بردارد.
بطحایی گفت: ما در بخش نیروی انسانی سرمایه ارزشمندی در اختیار داریم که برای استفاده از آن ها نیازمند کمک موسسات بانکی هستیم.
وی جلسه انعقاد تفاهم نامه میان بانک سرمایه و وزارت آموزش و پرورش را پایه گذار حرکتی جدی و عمیق در سال 94 برای فرهنگیان دانست و گفت: شرایط اقتصادی کشور به گونه ای نیست که آن چه معلمین عزیز توقع دارند را برآورده کند اما با همین حرکات، می توان ظرفیت های خوبی به وجود آوردم و قدم های جدی برای رفاه فرهنگیان برداشت.