کد خبر:۳۹۳۴۸۸

خیمه عزای فاطمی دانشگاهیان یاسوج در دانشگاه یاسوج برپا می‌شود

مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه با حضور دانشگاهیان دانشگاه‌های یاسوج در دانشگاه یاسوج برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، نشست هماهنگی برنامه های دهه اول فاطمیه دیروز در دانشگاه یاسوج برگزار شد.


در این نشست که با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کهگیلویه و بویراحمد، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه یاسوج و نماینده تشکل ها و هیأت های دانشجویی دانشگاه های شهر یاسوج برگزار شد، برنامه های دهه اول فاطمیه در دانشگاه های یاسوج مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


میزبانی دانشگاه یاسوج از برنامه های عزاداری دانشگاهیان شهر یاسوج مصوبه اصلی این نشست بود که بر این اساس، محور برنامه های عزاداری دانشگاه های این شهر، در مسجد الغدیر دانشگاه یاسوج خواهد بود و دانشگاه های دیگر با حضور در این مراسم از آن بهره برداری معنوی می کنند.


مراسم عزداری بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) از روز سه شنبه، ۱۲ اسفند ماه سال جاری در مسجد الغدیر دانشگاه یاسوج آغاز می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار