سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۶۶۴
وزیر علوم؛

سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب شد

وزیر علوم، طی حکمی دکتر حسین محمدی دوستدار را به سمت سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب کرد.
 سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب شد

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در حکم فرهادی خطاب به محمدی دوستدار آمده است : امید است با توکل به خداوند سبحان ، ماموریت و وظایف سرپرست مرکز نشر دانشگاهی را برپایه قوانین،سیاست‌ها و در چارچوب برنامه‌ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی ، مبانی علمی ، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری همه  مدیران ، اعضای هیئت علمی و کارکنان گرامی  نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ایفا نمایید .


وزیر علوم ، همچنین در نامه جداگانه ای از خدمات بهمن حاجی زاده رئیس سابق مرکز نشر دانشگاهی  در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.  


گفتنی است ، محمدی دوستدار در گذشته دبير کميته ملي سزامي و رئيس مرکز مطالعات و همکاري هاي علمي بين المللي وزارت بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار