به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، فرهادی در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فارابی که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است، گفت: سرمایه و منابع انسانی فرهیخته بالاترین سرمایه و موتور توسعه هر کشوری هستند.در دوره اول جشنواره وزیر علوم بودم و قرار بود در حاشیه آن نشستهای تخصصی برگزار شود این نشستها بسیار مهم هستند و نقش اساسی و کلیدی در توسعه و پیشرفت کشور دارند.
وی افزود: دانشگاهها از نسل اول آموزشی به نسل دوم و پژوهشی رسیدند اما حالا باید دانشگاهها مأموریت گرا شوند و تبدیل دانشگاهها به مأموریت گرا یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن اهمیت داده شود.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه بیان داشت: محصولی که تولید میشود یک نمونه بازاری است و باید در شهرکها و پارکهای صنعتی که در آنها شرکت های دانش بنیان قرار گرفتهاند، وارد شود و باید این پروسه را هر محصولی طی کند.
وی افزود: پس از آن محصول برای عرضه و تولید انبوه آماده میشود این ها یک گام ضروری است که خوشبختانه ما آن را شروع کردهایم و باید کار بیشتری روی آن انجام داد.
فرهادی به لزوم اهمیت ایدهها تأکید کرد و افزود: ایده های صنعتی و فنی و فناورانه و خلاق و نوآورانه وجود دارد خوشبختانه دریافت ایدهها از جمله مباحثی است که در حال حاضر به آن اهمیت داده میشود.
وزیر علوم به جشنواره علم تا عمل اشاره کرد و گفت: آنچه که در جشنواره علم تا عمل دیدیم این بود که مبحث توجه به ایدهها مطرح بود و دریافت ایدهها نیز انجام میشد امیدواریم در آینده بورس ایدهها وجود داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توکل به خدا و سیاستهای دولت تدبیر و امید که در خصوص دانش پژوهان وجود دارد بتوانیم با سیاستهای هدفمند و تحقق تجاری سازی شاهد جامعه توسعه یافته باشیم.