کد خبر:۳۹۴۷۷۵
وزیر علوم در کنگره شهدای دانشجو:

شهدای دانشجو نشان دادند که گاهی باید از علم دست کشید و برای جانفشانی آماده شد

وزیر علوم با بیان اینکه علم و شهادت از یک جنس هستند تصریح کرد: شهدای دانشجو نشان دادند که علم با همه عظمتی که دارد گاهی باید از آن دست کشید و برای جانفشانی آماده شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در اختتامیه کنگره شهدای دانشجو که هم اکنون در دانشگاه تهران در حال برگزاری است ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: با شهادت است که پیشرفت همه جانبه کشوری ایجاد می‌شود و قلم و قدم می‌توانند در این امر بسیار کمک کنند اما زمانی می‌رسد که از دست به قلم و قدم‌ها نیز کاری ساخته نیست و هر‌گاه قلم و قدم‌ها از کار می‌افتد شهید و شهادت وارد کار می‌شود.

 

وی افزود: شهید با انتخاب هوشمندانه عزت جامعه را تضمین می‌کند و شهادت از جنس ماجراجویی بی‌خاصیت نبوده بلکه زیستن است و شهید ثابت می‌کند که مرگ عزتمندانه بهتر از مرگ با ذلت است.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه شهدا مردانه جنگیدند و جهاد کردند گفت: سنگر اول سنگر علم است و سنگر دومی که شهدا فاتحش بودند نفس بود که شهدا از این میدان رزم آبرومندانه خارج شدند.

 

فرهادی ادامه داد: سنگر سوم سنگر حماسه بود که شهدا در این سنگر نیز بر دشمنان قسم خورده پیروز شدند و میان علم و عقلانیت و حماسه پیوند زدند.

 

وی با بیان اینکه علم و شهادت از یک جنس هستند تصریح کرد: شهدای دانشجو نشان دادند که علم با همه عظمتی که دارد گاهی باید از آن دست کشید و برای جانفشانی آماده شد.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه علم و شهادت هر دو هویت بخش و معنویت آور هستند ابراز داشت: علم و شهادت در راستای مبارزه با خرافه پرستی هستند و موجب پویایی جامعه می‌شوند و شهدا با خون خود به دانشگاه جانی تازه بخشیدند.

 

فرهادی اظهار داشت: شهادت تنها عاملی است که می‌تواند جامعه را زنده کند و شهادت تزریق خون به پیکر اجتماع است که شهدا در رگ اجتماع می‌ریزند.

 

وی افزود: امام حسین (ع) با اهدای خون خود روح تازه به جامعه اسلامی بخشید و فرماندهان اصلی دفاع مقدس نیز از دانشگاه‌ها برخاستند.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: همت‌ها و باکری‌ها نشان دادند که فرهنگ دانشجو و شهید یکی بوده و در دو چهره مختلف وجود دارند.

 

فرهادی ادامه داد: امروز ارزش‌ها و آرمان‌های شهیدان موجب وجود ما شد که شهدا نیاز به معرفی شدن ندارند و وظیفه شرعی ما حکم می‌کند که پاسدار خون آن‌ها باشیم.

 

وی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس سرپرستی آموزش عالی کشور به عهده من بود و دانشجویان در آن زمان تحصیل خود را‌‌ رها نکردند و به تقویت بنیه علمی خود پرداختند.

 

وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: کسانی که می‌خواستند وارد دانشگاه شوند در جبهه نیز تلاش می‌کردند و بار‌ها که در مناطق جنگی حاضر می‌شدیم همواره کلاس درس شهدا برگزار می‌شد که امروز بسیاری از آن‌ها به خیل شهدا پیوستند.

 

فرهادی با بیان اینکه بالغ بر ۶۰۰۰ شهید دانشجو داریم و راه آن‌ها را دنبال می‌کنیم خاطر نشان کرد: بار‌ها در دوران دفاع مقدس به عنوان بسیجی و مسئول وارد جبهه می‌شدم و شاهد فعالیت‌های شهدا در پشت جبهه و خط مقدم بودم و امیدوارم بتوانیم راه آن‌ها را ادامه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار