کد خبر:۳۹۳۷۸۷

کسب رتبه اول دانشگاه هنر تبریز در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۲

دانشگاه هنر تبریز در اولین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۲ کشور رتبه نخست را در بخش «نشریات علمی حوزه هنر» کسب کرد.
کسب رتبه اول دانشگاه هنر تبریز در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۲

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، معاون فرهنگی دانشگاه هنر تبریز با اشاره به کسب رتبه اول دانشگاه هنر تبریز در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه ۲ گفت: این جشنواره با هدف ارج نهادن به آثار مکتوب دانشجویی دانشگاه های غرب و شمالغرب کشور در زمینه های علمی ، اجتماعی ، فرهنگی و تخصصی برگزار شد.


سید جلال شربیانی افزود: دانشگاه هنر تبریز دارای مجوز برای هفت نشریه دانشجویی می باشد که توسط دانشکده ها و گروه های آموزشی مختلف به چاپ می رسد.


وی گفت: «نشریه طرح» که رتبه اول بخش نشریات علمی حوزه هنر را کسب نموده، فصلنامه تخصصی دانشکده معماری و شهرسازی این دانشگاه به سر دبیری مرتضی طاهر و مدیر مسئولی حامد علی عسگری می باشد.


شربیانی اظهار امیدواری کرد: نشریات دانشجویی که از تمام حقوق قانون مطبوعات جمهوری اسلامی ایران برخوردارند، بتوانند در اطلاع رسانی و انعکاس وقایع دانشگاه و همچنین بسط علم و فرهنگ و هنر جامعه اسلامی رسالت خود را عملی نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار