به هیچ وجه نباید پای احزاب سیاسی به دانشگاه‌ها باز شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۸۸۴
حامدیان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

به هیچ وجه نباید پای احزاب سیاسی به دانشگاه‌ها باز شود

دبیر جامعه اسلامی مهندسین اصفهان گفت: احزاب به هیچ وجه نباید پایشان به دانشگاه‌ها باز شود، چون اگر احزاب وارد دانشگاه‌ها شدند، قطعا آن اهداف بزرگ فدا خواهد شد.

رسول حامدیان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، در رابطه با عملکرد احزاب در دانشگاه‌ها گفت: بنده به عنوان یک فردی که در زمینه‌ حزبی فعالیت می‌کنم اعتقادی به حضور احزاب در دانشگاه ندارم.

 

وی افزود: فعالیت‌های دانشجویی باید یک کار عمومی در جهت ارتقای شناخت سیاسی و ایجاد بصیرت نسبت به حرکت انقلاب باشد و به محض اینکه دانشجویان بخواهند کار حزبی کنند از جریان اصلی دانشجویی دور خواهند شد.

 

استاد دانشگاه و دبیر جامعه اسلامی مهندسین اصفهان تصریح کرد: احزاب به هیچ وجه نباید پایشان به دانشگاه‌ها باز شود، چون اگر احزاب وارد دانشگاه‌ها شدند، قطعا آن اهداف بزرگ فدا خواهد شد.

 

حامدیان در رابطه با منشا برخی اقدامات سیاست زده در دانشگاه‌ها بیان داشت: برای برخی احزاب بهترین مکان برای سرباز‌گیری بین جوانان و در دانشگاه‌هاست، در حالی که ما اعتقاد داریم منافع نظام از منافع حزبی بسیار مهم‌تر است.

 

وی ادامه داد: طبیعتا احزابی که اینگونه فکر نمی‌کنند سعی در حضور و جریان سازی در دانشگاه‌ها برای جذب نیرو و برای ایجاد جریان‌هایی علیه برخی مسئولین دارند.

 

دبیر جامعه اسلامی مهندسین اصفهان در پایان گفت: یکی از نکات اصلی مدنظر رهبر انقلاب هم همین است که دانشگاه از مسیر خود خارج نشود و در دامان سیاست زدگی نیفتد.

پربازدیدترین آخرین اخبار