کد خبر:۳۶۸۸۹۰
سردار نقدی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

دانشگاه نباید باشگاه احزاب سیاسی شود / دانشجو باید برای ارائه تحلیل‌هایش آزادی عمل داشته باشد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: دانشگاه نباید باشگاه احزاب سیاسی شود، نباید اجازه دهیم دانشگاه‌ها به اهرمی برای تحمیل نظرات سیاسی احزاب تبدیل شود.

محمدرضا نقدی در گفتگو با خبرنگار" خبرگزاری دانشجو" در قم، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص اینکه دانشگاه‌ها حتما باید فعالیت و نشاط سیاسی داشته باشند، گفت: این فعالیت و نشاط دانشگاه‌ها باید درون جوش و خود جوش باشد.

 

وی افزود: فعالیت سیاسی دانشجویان نباید به حزب یا مجموعه خاصی وابسته باشد، دانشگاه نباید باشگاه احزاب سیاسی شود، نباید اجازه دهیم دانشگاه‌ها به اهرمی برای تحمیل نظرات سیاسی احزاب تبدیل شود.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور بیان داشت: البته دانشجویان باید در ابراز و بیان آنچه خودشان در ارزیابی و تحلیل وضعیت‌ها به آن می‌رسند، آزادی عمل داشته باشند.

 

نقدی تاکید کرد: دانشجویان در هر کدام از بخش‌های کشور که هستند، اگر در مورد یک موضوعی به تحلیل و نظری سازنده رسیدند باید اجازه داشته باشند آن را در قالب‌های مختلف قانونی مطرح و منتقل کنند، در واقع بیشتر اوقات نظرات و تحلیل‌های دانشجویان در مسائل مختلف حکم امر به معروف و نهی از منکر را دارد.

 

بُعد سیاسی دانشگاهها رشد نکند در آینده مشکل مدیریت خواهیم داشت

 

وی بیان داشت: دانشگاه‌ها مرکز کادرسازی آینده کشور هستند، اگر قرار باشد بُعد مهم سیاسی در فضای دانشگاه وجود نداشته باشد، رشد نکند و به بلوغ نرسد در مدیریت آینده کشور دچار مشکل خواهیم شد.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور افزود: مسئولان دانشگاه‌ها باید نظرات سازنده دانشجویان را مقتنم شمرده و در راستای حل مشکلات دانشگاه‌ها و کشور از آن بهره بگیرند.

 

تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر اصل هشتم قانون اساسی است

 

نقدی در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد انتقادات برخی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در رابطه با تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر چیست؟، تصریح کرد: کشور ما کشور اسلامی است و قوانینش باید منتج از احکام الهی باشد، نه تنها هیچ اشکالی ندارد آنچه که خداوند متعال مقرر کرده را به صورت قانون و عرف جامعه در آوریم؛ بلکه یک نقطه قوت و عمل به قانون اساسی ست.

 

وی ادامه داد: بر اساس اصل هشتم قانون اساسی کشور، باید برای امر به معروف و نهی از منکر قوانین موضوعه تصویب شود و به اجرا در بیاید، این اشاره صریح قانون اساسی ست، 36 سال از انقلاب می گذرد و این قانون به تازگی تصویب شده است، این اقدام نقطه قوتی برای مجلس این دوره است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور تاکید کرد: اگر کسی هم بخواهد به این قانون اعتراض کند باید به این موضوع اعتراض کند که چرا پس از این همه سال این قانون تصویب شده و از عقب ماندگی کار انتقاد کند.

 

مسئولان تلویزیون را در جریان خطاهایشان قرار دهیم

 

نقدی در پاسخ به علت افزایش برنامه‌های تلوزیونی که به ترویج موسیقی و معرفی خواننده‌ها و الگوسازی به سبک غربی می‌پردازند، خاطرنشان کرد: مجموعه رسانه کشورمان مجموعه بزرگی است، گاهی ممکن است خطاهایی هم در برنامه ریزی‌ها و محتوای برنامه‌ها پیش بیاید که باید با امر به معروف و یادآوری آن خطاها مسئولان امر را در جریان قرار دهیم.

 

وی پایان خاطرنشان کرد: حتما مدیران دلسوزی در سازمان صدا و سیما هستند که به امر به معروف و نهی از منکر دلسوزان دین و نظام ترتیب اثر دهند.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار