آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۸۷۸
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان:

مجلس شوراری اسلامی در انتخاب فردی انقلابی در مقام وزارت علوم قدم بردارد

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان ضمن انتشار بیانیه‌ای خواستار انتخاب فردی انقلابی برای تصدی پست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه دامغان ضمن انتشار بیانیه‌ای خواستار انتخاب فردی انقلابی برای تصدی پست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

 

از ابتدایی که رئیس دولت تدبیر و امید با امید به بهبود  وضع و شرایط کشور به دست مردم به مدت  چهار سال برای تصدی ریاست قوه ی مجریه انتخاب شد گفت و شنودهایی بر سر وزارت های این دولت در جامعه پخش شد که تماماَ متجلی آن بود که هرکدام از جریان‌های سیاسی وابسته به ریاست دولت تدبیر و امید به دنبال سهم خواهی در دولت و نقش‌آفرینی به سبک و سیاق خود در آینده چهارساله کشور هستند که در این میان شنیده‌ها حاکی از آن بود که وزارت راهبردی و آینده ساز علوم، تحقیقات و فناوری سهمی است از سهم‌های جریان اصلاحات.

 

و از همان ابتدا با معرفی افراد معلوم الحال توسط ریاست جمهوری به مجلس شورای اسلامی برای تصدی این پست متوجه شدیم که چه برنامه خطرناکی برای این وزارتخانه چیده شده است.

 

و حال بعد از گذشت حدود یک سال و نیم از بدست گرفتن سکان اجرایی کشور توسط دولت تدبیر و امید بازهم شاهد آن هستیم که  پس از یک وزیر استیضاح شده هنوز وزارت علوم کشوری که در آینده ی خود رتبه برتر علمی در میان کشورهای خاورمیانه را می بیند بدون ناخدا در دریای مواج علم در حال حرکت است و با انتخاب هایی که برای سرپرستی و یا تصدی به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود این شک در ذهن تداعی می‌شود که نکند دولت تدبیر و امید با رهبران و پیش بران جریان فتنه عقد اخوت بسته و قصد انتقام جویی از جریان انقلابی را دارند.

 

و اکنون هم جناب آقای روحانی گزینه ای را معرفی می‌کند که یکی از خاطرات مطرح شده وی حذف نهادی با ارزش است که یادگار امام راحل(ره) در دانشگاه‌هاست و به گفته وزیر علوم اصلاحات تلاش‌های وزیر پیشنهادی جدید برای حذف بسیج دانشجویی در نوع خود قابل تامل است.

 

بدینوسیله از ریاست دولت تدبیر و امید می‌خواهیم به اینگونه رفتارها و انتخاب‌ها پایان دهد و از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم تا با درایت و بصیرت خود در راستای انتخاب فردی شایسته و انقلابی در کسوت وزارت علوم جمهوری اسلامی قدم بردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار