کد خبر:۳۹۴۱۸۱
موسوی ملکی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

«صبحی دیگر»، صبحی دیگر را در بهار ۹۴ رقم می‌زند/ علیزاده و اخشابی تیتراژهای برنامه را می‌خوانند

موسوی ملکی، تهیه کننده برنامه «صبحی دیگر» گفت: در سال آینده تغییراتی در برنامه به وجود خواهد آمد و مجید اخشابی و محمد علیزاده تیتراژهای برنامه را آماده کرده‌اند.

سید رامین موسوی ملکی در گفتگو با خبرنگار سینما و تلویزیون«خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اینکه برنامه «صبحی دیگر» در سال آینده تغییراتی خواهد داشت، گفت: . بر اساس نیاز سنجی که از خود مخاطبان برنامه صورت گرفت، تصمیم بر تغییر برخی آیتم‌های برنامه گرفته شد؛ بنابراین سبک زنگی ایرانی-اسلامی در حوزه‌های مختلف از صله رحم تا احترام به قانون و احترام به والدین در آیتم های 2 الی 3 دقیقه‌ای آماده شده وهمچنین روزی حلال، بازی‌های محلی و سری جدید بچگانه برای سال آینده آماده پخش است.

 

تهیه کننده برنامه «صبحی دیگر» ادامه داد:  همیشه از تکراری بودن و تکراری شدن برنامه هراس داشته و دارم و به نظرم یک برنامه تلویزیونی ویژه صبح، باید با نشاط و سرزندگی همراه باشد بنابراین جلساتی تشکیل و به تغییر برخی آیتم ها و گفتگوها منجرشد.

 

وی در ادامه بیان داشت: وقتی مخاطب برنامه را دوست داشته باشد تنوع تصویری می‌تواند از تکراری شدن آن جلوگیری کند و باتوجه به جرات و جسارت شبکه آموزش سعی می‌شود محتوای آموزشی بر فضای برنامه حاکم باشد. آیتم‌ها نیز به عنوان زنگ تفریح و با ساختاری آموزشی در برنامه گنجانده می‌شود.

 

موسوی ملکی با اشاره به تغییر برخی کارشناسان برنامه افزود: کارشناسان و روانشناسان جدیدی وارد برنامه خواهند شد و اگر کارشناس ثابت باشد محتوا و موضوع صحبت‌ها تغییر می‌کند.

 

وی از تیتراژهای جدید این برنامه خبر داد و گفت: تیتراژهای ابتدایی و پایانی برنامه با صدای محمد علیزاده و مجید اخشابی در حال آماده سازی است و برای سال آینده پخش می‌شود.

 

وی در پایان یادآور شد: برنامه «صبحی دیگر» تا روز 27 اسفند ماه به روی آنتن می‌رود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار