کد خبر:۳۹۴۱۹۴

همایش ملی «میعاد محراب» در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود

همایش ملی «میعاد محراب» ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها، موسسات و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، همایش ملی «میعاد محراب» ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها، موسسات و مراکز آموزش عالی کشور با همت جهاد دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان و با همکاری و حمایت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار می‌شود.

 

این همایش با هدف تقویت فضای معنوی و فرهنگی در مراکز آموزش عالی، گسترش فرهنگ مسجد و نماز در بین دانشجویان، گسترش فرهنگ پژوهش دینی در خصوص مسجد و نماز، تعمیق بینش، بصیرت و نشاط فرهنگی و انقلابی در بین دانشجویان و شناسایی، جذب و شکوفایی استعدادهای دانشجویان کشور در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ در زاهدان برگزار خواهد شد.

 

محورهای کنفرانس ملی «میعاد محراب» شامل موارد زیر است:

 

راهبردها و راهکارهای جذب جوانان به مسجد، چگونگی جذب پایدار جوانان به مسجد، نقش نماز در عرصه فردی و اجتماعی جوانان، مساجد و جوانان، فرصت‌ها و تهدیدها؛ آسیب‌شناسی حضور جوانان در مساجد، بررسی راه‌های تقویت ارتباط جوانان به سوی مسجد، نقش عوامل داخلی مساجد در جذب جوانان، نقش والدین در هدایت جوانان به مسجد، بررسی گرایش و عدم گرایش جوانان به مسجد، نقش نهادهای فرهنگی در جذب جوانان به مسجد، بررسی راه‌های تقویت ارتباط و تعامل عوامل انسانی مسجد در جذب جوانان، مسجد و نیازهای معنوی جوانان، گسترش فرهنگ نماز در بین جوانان و ارتباط هنر با نماز و شیوه‌های تشویق جوانان به مسجد و نماز.

 

پژوهشگران و محققان می‌توانند چکیده و اصل مقالات خود را تا ۳۱ فروردین ماه ۱۳۹۴ به دبیرخانه همایش واقع در زاهدان؛ خیابان دانشگاه، ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان، فرهنگسرای جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۴۲۵۹۷۴-۰۵۴ تماس بگیرند. همچنین جهت ثبت نام و ارسال مقالات می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی همایش ملی «میعاد محراب» به نشانی www.mehrab-jahadsb.ir مراجعه کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار