کد خبر:۳۹۴۹۵۴
حجت الاسلام نظافت در جمع دانشجویان:

اگرجبهه را رها نمی‌کردیم پیشرفت‌هایمان بدون آسیب هزار برابر می‌شد

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه جبهه مکتب بود و بچه‌ها در آنجا به سرعت از نظر اخلاقی و مذهبی رشد می‌کردند، گفت: اگر بعد از جنگ، جبهه را در جبهه جا نمی‌گذاشتیم و آن را به داخل شهر می‌آوردیم، پیشرفت‌هایمان بدون آسیب هزار برابر می‌شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام نظافت ظهر امروز در افتتاحیه راهیان نور دانشگاه خیام مشهد که توسط بسیج دانشجویی برگزار شد، در خصوص ویژگی‌های اردوی راهیان نور به دانشجویان گفت:در این سفر متوجه خواهید شد که خداوند چگونه ملتی را یاری کرد که در مقابل شیطان با دست خالی جنگیدند.

 

وی افزود: مردم ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس نه امکانات داشتند و نه جنگیدن را یاد داشتند؛ در این سفر شما متوجه نصرت خدا خواهید شد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به دانشجویان با بیان اینکه در این سفر معجزه اسلام، کارآمدی، امداد غیبی را با گوشت و پوست خود لمس می‌کنید، بیان داشت: اسلام یک دین کارآمد است  و عقیم نیست و مدام در حال تربیت نیرو می‌باشد.

 

حجت الاسلام نظافت افزود: برخی از شهدا مستقیماً امام خمینی(ره) را ندیده بودند و تنها تصویر ایشان را از تلویزیون دیده بودند؛ اما آنها رفتند و دیدیم که چه ها کردند.

 

وی با بیان این مطلب که جبهه مکتب بود و بچه‌ها در آنجا به سرعت از نظر اخلاقی و مذهبی رشد می‌کردند، بیان داشت: اگر بعد از جنگ جبهه را در جبهه جا نمی‌گذاشتیم و آن را به داخل شهر می‌آوردیم پیشرفت‌هایی که اکنون داشتیم بدون آسیب هزار برابر می‌شد.

 

حجت الاسلام نظافت با اشاره به پیشرفت‌های علمی گفت: به دلیل تزریق روحیه جهادی ما رشد کرده‌ایم، برای اینکه پیشرفت کنیم نمی‌شود، نمی‌توانیم و امکانات نداریم، نباید بیان شود.

 

وی با بیان اینکه در جبهه‌ها رزمندگان با عالی‌ترین فرماندهان خود سر یک سفره غذا می‌خوردند، افزود: مسئولین ما از این داستان‌ها خبر ندارند؛ مسئولان باید مستقیماً با مشکلات مردم درگیر باشند در غیر این صورت نمی‌توانند کاری انجام دهند؛ چون درکی از آن مشکلات ندارند.

 

 این کارشناس مذهبی با ابراز تاسف از اینکه امروز انگشت اتهام به سوی نیروهای مخلص دراز شده، گفت: متاسفانه فرهنگ ایثار و شهادت فراموش شده و به همین دلیل بیشترین ضربه‌ها را دیده‌ایم؛ اما عده‌ای اصرار دارند که عامل تمام مشکلات کشور همان فرهنگ است.

 

حجت الاسلام نظافت در خصوص تاثیر داشتن عقیده در استقامت و پایداری برای حق خاطرنشان کرد: اگر ایمان نباشد حتی اگر در خانواده مذهبی باشید، شرایط و محیط باعث می‌شود که از اصول کوتاه بیاییم.

 

استاد حوزه افزود: اگر هر نماد مذهبی ریشه در فکر و اندیشه نداشته باشد، فایده و ارزش ندارد؛ کسانی که بعد از جنگ تغییر کردند، به دلیل این بود که عقیده قوی نداشتند و تنها تحت تاثیر شرایط بودند.

 

وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از خاطرات دفاع مقدس مربوط به اسرا است، بیان داشت: اسرا در شرایط خیلی بدی بودند و کسانی مانند علی تهرانی و مجاهدین خلق برای آنان سخنرانی و تحلیل سیاسی می‌کردند؛ اما این عزیزان به دلیل اعتقاد محکمشان، استقامت کردند.

 

حجت الاسلام نظافت افزود: در سفر راهیان نور یکسری از ادعاهای قرآن را به عینه خواهید دید.

 

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه ما در هشت سال دفاع مقدس با دنیا جنگیدیم، گفت: امروز در دنیا جنگ اراده‌هاست و مومنین قویترین اراده را دارند. هر کس که اراده قوی‌تری داشته باشد پیروزتر است. مهم نیست از چه طبقه‌ای از جامعه هستید، مهم عقیده شماست.

 

این استاد حوزه علمیه در ادامه  با استناد به قرآن مجید که «کافران نباید بر مومنان تسلط داشته باشند»، گفت: در زمان شاه بیگانگان بر ما تسلط داشتند، امروز این تسلط به طور کامل برداشته نشده، هنوز وابستگی‌هایی وجود دارد و با توجه به این آیه قرآن بناست که سلطه‌ای نباشد.

 

حجت الاسلام نظافت با اشاره به اینکه انقلاب یعنی امر به معروف و نهی از منکر و امام خمینی(ره) دین را در برابر امر به معروف و نهی از منکر مشتی در برابر دریا می‌داند، بیان داشت: برای اینکه دین خدا را برپا داریم نیاز به قدرت است و به همین دلیل انقلاب به وجود آمد. در شرایط فعلی در زمینه‌های اخلاقی پس رفت‌هایی داشته‌ایم؛ اما با زمان خیلی فاصله داریم.

 

وی افزود: بخشی از امر به معروف و نهی از منکر تذکر زبانی است و بزرگترین امر و نهی برای مسئولان است.

 

این کارشناس مسائل دینی گفت: اگر نفاق در بین مسئولان رواج پیدا کند باعث می‌شود آنان تنها به دنبال دنیا باشند. کسی که طالب حق است وابسته به حق است نه به این جناح و آن جناح.

 

وی خطاب به دانشجویان گفت: در اردوی راهیان نور شما با مظلومیت شهدا و روش تربیتی آنان آشنا خواهید شد، همه رزمندگان انسان‌های مذهبی نبودند بلکه برخی از آنان افراد بی‌قیدو و بند جامعه بودند که در جبهه بسرعت تغییر می‌کردند و برخی از آنان افراد شجاعی بودند؛ چون در جبهه شعار و عمل با هم بود.

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در جبهه یاد مرگ بود و این خود تاثیر زیادی در پیشرفت معنوی داشت، بیان داشت: جوانان به دلیل اینکه وابستگی زیادی به دنیا ندارند، وقتی در شرایط خطر و یاد مرگ قرار می‌گیرند آن هم در بیابان و کوهستان، باعث می‌شود که شرایط رشد معنوی آنان فراهم شود.

 

حجت الاسلام نظافت گفت: متاسفانه امروز شرایط خیلی برای جوانان محیا نیست وگرنه خیلی‌ها به همان درجه شهادت می‌رسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار