به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، دانشجویان خواهر بسیجی در دانشگاه های استان مرکزی، نسبت به سفر هیات ایرانی شرکت کننده در نشست کمیسیون مقام زن در نیویورک، موضع خود را اعلام کرده است که در ادامه آن را می خوانیم.
بسمه تعالی
مسئله زن و خانواده به عنوان بنیادیترین و محوریترین ستون اجتماع در جامعه اسلامی مطرح است.
نگاه اسلام به زن نگاهی ظریف، دقیق، با توجه به تواناییها و روحیات وی و زمینهساز شادی و نشاط جسم و روح او میباشد. اما در مقابل این نگاه ظریف و مهربانانه به زن، نگاه پر از خشونت و غضب غربی قرار دارد که با دیدگاههای فمینیستی، روح و روان زن را دربند کشیده و به وی القا میکند که تو آزادی!!!
در چنین شرایطی و با هجوم همهجانبه دشمنان قسمخورده اسلام به موضوع زن و خانواده، اینک شاهد برگزاری نشست کمیسیون مقام زن در نیویورک هستیم؛ نشستی که ایران نیز به عنوان یک مخاطب در آن حضور دارد. هرچند این امر میتواند به یک فرصتی برای ما تبدیل گردد تا در این مجال ندای زن مسلمان را به گوش همه جهانیان برسانیم و الگوی زن مسلمان که همان صدیقه کبری (س) میباشد را به جهانیان معرفی کنیم و نگاه اسلام به زن تحلیلشده، شبهات پیرامون این موضوع رفع گردد.
اما نکته اینجاست، شواهد و قرائن حاکی از این است که این کمیسیون بیش از آنچه یک فرصت محسوب گردد یک تهدید است چرا که:
۱- علیرغم اینکه آمریکا به دیپلماتهای ما روادید نمیدهد یا اگر میدهد با محدودیت زمانی و مکانی است، این بار به مدعوین خود ویزای سهماهه وعدم محدودیت تردد در سراسر آمریکا میدهد، این سوال مطرح است که اینهمه مهربانی از دشمن دیرین چه مفهومی میتواند داشته باشد جز دشمنی و یا پنجه چدنی در زیر دستکش مخملی!
۲- هیئت اعزامی به نیویورک ۱۱۴ نفرمی باشد (۱۱ نفر از دولت، ۲ نفر از مجلس و۱۰۰ نفر از سازمانهای مردمنهاد) که این تعداد خود قابل تامل است و سؤالهای زیادی را مطرح مینماید. چرایی و چگونگی انتخاب این سازمانها و سابقهی فعالیت آنها ازجملهی این موضوعات است و مهمتر آنکه چرا افرادی انتخابشدهاند که سابقه فعالیت فمینیستی در کارنامه خود را نهتنها انکار نمیکنند بلکه مدافع آن هستند !؟
۳- با توجه به کمبود بودجه و سعی دولت در صرفهجویی کردن در مخارج از طریق قطع یارانهها، افزایش مالیات، قفلکردن چرخه اقتصادی و دادن آن به دست سرنوشت مذاکرات هستهای، چگونه میتواند از هزینه ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی چشمپوشی کند؟ ( ۳۰میلیون تومان برای هرکدام از۱۰۰ نفر غیردولتی) و آیا نمیتوانست با تدبیر بیشتری نسبت به این موضوع برخورد نماید؟ و با عمل خود به مردم در صرفهجویی در هزینهها امید دهد؟
۴- نکته دیگر آنکه شعار محوری این کمیسیون برابری جنسی است، افراد حاضر برای بیان نظراتشان میبایست در قالب ۱۲سوال پرسیده شده صحبت کنند، حال کاملا مشخص است در جلسهای که تعریف محتوا شده و نتایج آن نیز قابل پیشبینی است، نمیتوان از هویت زنان مسلمان ایرانی سخن گفت یا حتی دفاع کرد. حضور در چنین جلسهای یعنی خودباختگی و وادادن در مقابل افکاری همچون برابری جنسیتی و… در این میان هستند نمایندگانی از ایران در میان این افراد که با دیدگاههای فمینیستی، طرح آموزش مسائل جنسی در مدارس را در دست دارند و شیفتهی شعارهایی همچون برابری جنسی، ازدواج سفید و… هستند اینان از روی تقلید و برای آنکه فعال حقوق بشر خطاب شوند، الفاظی را بدون توجه به بار معنایی آن تکرار و لقلقه زبان خود نمودهاند.
۵- موارد مذکور در حالی اتفاق میافتد که رهبری معظم انقلاب مسئله زن و خانواده را جزء مسائل درجهیک نظام میدانند و با تاکید در جمعزنان فرهیخته و نخبه در سیام فروردینماه سال جاری فرمودند :«اگر میخواهیم نگاه ما به مسئله زن سالم، منطقی، دقیق و راهگشا باشد باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی کاملا فاصله بگیریم.» بااینحال آیا هیئت اعزامی دغدغه پیگیری مطالبات رهبری و صدور نگاه انسانساز اسلام را در حوزه زن و خانواده به عرصه بینالملل دارند یا ….
سخن آخر، اینک ما دانشجویان خواهر بسیجی دانشگاههای استان مرکزی ضمن ابراز نگرانی از غفلت نسبت به مسئله درجهیک نظام، اعلام میداریم همیشه بیداریم و مسائل اجتماعی – فرهنگی جامعه را بهطور دقیق رصد مینماییم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را بهعنوان رسمیترین مرجع پیگیری و عملیاتی نمودن مطالبات مقام معظم رهبری ( مدظلهالعالی) میدانیم، لذا خواهان هوشمندی بیشتر این معاونت جهت حضور در اجلاسهای بینالمللی خصوصا هوشیاری نمایندگان ایرانی در نشست مذکور هستیم.
والسلام علی من اتبع الهدی…
چهارشنبه مورخ ۱۲/۱۲/۱۳۹۳
مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
دانشجویان خواهر بسیجی دانشگاههای استان مرکزی