آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۳۴۳
اختتامیه هفتمین جشنواره داستان انقلاب -۲

قزوه: نظریه سبک زندگی رهبری نزدیک‌ترین نظریه به ادبیات انقلاب اسلامی است/ فخرزاده: کتابخانه تخصصی حوزه انقلاب راه‌اندازی شده است

مدیر مرکز آفرینش‌های حوزه هنری گفت: امروز در فضای علمی جهان برای اثبات هر نظریه‌ای باید از اسامی غربی استفاده کنیم، در حالی که نظریه سبک زندگی رهبر معظم انقلاب نزدیک‌ترین نظریه به ادبیات انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا قزوه، مدیر مرکز آفرینش های حوزه هنری در اختتامیه هفتمین جشنواره داستان انقلاب (جایزه امیرحسین فردی) که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، با بیان اینکه امیرحسین فردی، کسی بود که با غیرت و نظم درست از انقلاب ادبیاتی متناسب با آن مدیریت کرد که نتیجه آن تولید این همه داستان بوده است، گفت: زمانی که انقلاب اسلامی را با انقلاب مصر مقایسه می‌کنیم قدر این انقلاب را می‌دانیم؛ چرا که انقلاب مصر الان به جایی رسیده است که اخوان‌الملسمین در زندان هستند و فرد مستبدی که جلوی انقلاب ایستاده بود آزاد است.

 

قزوه:  نظریه سبک زندگی رهبری نزدیک‌ترین نظریه به ادبیات انقلاب اسلامی است

 

وی با بیان اینکه اسناد بسیاری در ادبیات انقلاب وجود دارد که هنوز به آنها اشاره نشده است، اظهار داشت: به طور مثال سفیر اسبق ایران در مصر خاطراتش را نقل می‌کرد و می‌گفت انورسادات و مبارک در زمان شاه از او پول می‌گرفتند زمانی هم که انورسادات از شاه حمایت می‌کرد تنها به این دلیل بود که پول هایی که از سوی او گرفته شده را برملا نکند؛ از این رو  می‌توانیم در بعد بین‌المللی وارد شویم.

 

مدیر مرکز آفرینش های حوزه هنری در همین زمینه افزود: می‌توانیم به نگاه مردم دیگر کشورها به امام و انقلاب بپردازیم؛ چرا که به خاطر دارم  وقتی در هند بودم فرزندان نواب در هند در حسینیه خودشان تصویری از امام و آقای گلپایگانی داشتند علاوه بر این در تاجیکستان هم شاعرانی بودند که درباره انقلاب و امام شعرهای زیادی را سروده اند. 

 

قزوه تصریح کرد: ادبیات انقلاب به سمت سبک پیش می‌رود و در این راه ما نیازمند تجمیع نظرات اساتید هستیم؛ البته گاه حرف‌های ضد و نقیضی درباره ادبیات انقلاب زده می‌شود که باید  از این حرف‌های ضد و نقیض به یک نظر واحدی برسیم.

 

وی افزود: باید تعریف ها را بر مبنای علمی بنا کنیم و از تعارفات رها شویم تا به نظریه ادبیات انقلاب برسیم؛ متاسفانه امروز در فضای علمی جهان برای اثبات هر نظریه‌ای باید از اسامی غربی استفاده کنیم، در حالی که نظریه سبک زندگی رهبر معظم انقلاب نزدیک ترین نظریه به ادبیات انقلاب اسلامی به شمار می رود.

 

مدیر مرکز آفرینش های حوزه هنری ادامه داد: در حقیقت  باید با تجمیع نظرات به موج کوبنده و واحدی در حوزه ادبیات انقلاب برسیم و کارهای انجام شده در دانشگاه‌ها را که پشتوانه ادبیات انقلاب هستند جدی بگیریم؛ در دهه 60 موجی ایجاد شده بود و کارشناسان در همین حوزه هنری به بررسی ابعاد مختلف ادبیات انقلاب می‌پرداختند، در حالی که متاسفانه امروز جای آن بزرگان خالی است و دیگر برای ادبیات انقلاب وقت نگذاشته نمی شود.

 

حجت‌الاسلام سعید فخرزاده: دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری برنامه‌های متعددی برای پشتیبانی منابع تحقیقاتی ادبیات انقلاب دارد

 

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام سعید فخرزاده، مدیر دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری گفت: نویسنده انقلاب نیازمند آثار پژوهشی و تحقیقی است، البته زمانی که نادر ابراهیمی اراده کرده بود در باره امام رمانی بنویسد، از اینکه بتواند از پس این کار بربیاید یا خیر، مردد بود؛ از این رو دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری به عنوان پشتیبان منابع علمی نادر ابراهیمی مطرح شد.

 

وی با بیان اینکه نادر ابراهیمی حدود یک سال از دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری کتاب می‌خواست و پس از این مدت شروع به نگارش رمان در خصوص امام کرد، گفت: دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری برنامه‌های متعددی برای پشتیبانی منابع تحقیقاتی در حوزه ادبیات انقلاب دارد که از جمله آنها می توان به راه‌اندازی کتابخانه تخصصی با 5  هزار عنوان کتاب در حوزه انقلاب اشاره کرد.

 

مدیر دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری خاطر نشان کرد: تهیه فهرست اعلام، فهرست موضوعی و آرشیوی درباره افراد مرتبط با انقلاب از دیگر کارهای در دست انجام این دفتر است، البته این کارها مدتی است که به دلیل مشکلات بودجه ای به تعویق افتاده با این حال ما به تولید بیش از 7 هزار ساعت مصاحبه با فعالان انقلاب پرداختیم که می‌تواند منبع خوبی برای نویسندگان به شمار آید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار