به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» دبیر علمی این همایش گفت: هفت نفر از این بانوان از کشورهای سنگال، تونس، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان، کویت، سوریه و اندونزی و ۲۰ نفر هم از سراسر کشور در زمینه حفظ، تفسیر، پژوهش و هنر قرآنی حائز رتبه های برتر شدند.
حجت الاسلام و اتلمسلمین عبداللهی افزود: مقالات زیادی هم به دبیرخانه این همایش رسید که به علت حجم بسیار زیاد آن امکان چاپ فراهم نشد و فقط چندین مقاله برتر در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد.
مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این همایش، تهران را شهری قرآنی دانست و گفت: تهران تنها شهر کشور است که در زمان شکل گیری، دارای ۱۱۴ برج و بارو مزین به ۱۱۴سوره قرآن بوده است.
شهردار تهران هم بستر مناسب برای فعالیت های قرآنی پژوهش محور را مرهون خون شهدا و مجاهدت های امام راحل و ملت بزرگ ایران اسلامی دانست.
محمد باقر قالیباف با بیان اینکه تدبر و فهم آیات نورانی کلام وحی و عمل به آن آینده انقلاب را تضمین می کند گفت: توجه به قرآن، نماز و مراکز فرهنگی در اولویت فعالیت های شهرداری تهران است.
مشاور و رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری نیز در این همایش از نقش موثر زنان مومن و قرآنی از زمان صدر اسلام تا پیروزی انقلاب اسلامی سخن گفت.
حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری گفت: به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدای بزرگوار، امروز جمهوری اسلامی ایران بهترین قاریان قرآن را در سطح بین المللی دارد و در زمینه های مختلف حفظ ، تفسیر و پژوهش در آیات قرآنی آثار بسیار عمیق و فاخری را ارائه کرده است.
وجود ۲۱ هزار پژوهش و دانشنامه قرآنی از دانشگاه ها و مراکز قرآنی، زمینه مناسبی را برای بهره مندی علاقمندان پژوهش درکلام وحی آن هم به صورت دیجیتالی در کشور فراهم کرده است.