محسن غریبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص وظایف شورای نظارت بر نشریات دانشجویی و اتفاقات سال 93 گفت: این شورا دو وظیفه برعهده دارد یکی بحث سیاست گذاری کلان و دیگری رسیدگی و پاسخگویی به سوالات و استعلاماتی که از سایر دانشگاه ها می آید و ضمن آنکه اعطای مجوز و یا لغو آن را هم در دستور کار داریم.
وی افزود: اصلاح ضوابط ناظر بر نشریات و تکمیل آن در سال 93 انجام شد یکسری بندها و تبصره ها و ماده هایی که داخل این دستورالعمل بود طی یک سال بررسی شد و در جلسه آخر قبل از عید اصلاحیات تکمیل شد.
عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم گفت: پیشنهاد شورای مرکزی وزارت علوم این است که شورایی باید داخل دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم پزشکی هم وجود داشته باشد که البته دانشگاه آزاد اهمیت چندانی به این شورا نمی دهد و مانند آنچه در وزارت علوم جلسات شورا برگزار می شود در این دانشگاه جلسه و برنامه وجود ندارد.
وی به اصلاحیه قانون ناظر بر نشریات اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت این اصلاحات انجام شد و ان شاالله در جلسه بعدی که در فروردین ماه است به طور کامل تکمیل می شود.
غریبی به سامانه جامع نشریات تاکید کرد و گفت: سال گذشته در نشست سالانه مشهد این سامانه رونمایی شد ولی متاسفانه به مرحله اجرا نرسید با پیگیری های ما و کمک های میرزایی این سامانه تا اردیبهشت ماه به مرحله اجرا درمی آید.
وی به برگزاری جشنواره های مختلف اشاره کرد و گفت: امسال بعد از چندین سال جشنواره منطقه ای نشریات دانشجویی برگزار شد که 5 دانشگاه میزبان بودند دانشگاه های چمران، علامه، مازندران، اصفهان و دانشگاه تبریز میزبان این جشنواره بودند.
عضو دانشجویی شورای مرکزی نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در ادامه بیان داشت: نقد ما به این جشنواره این بود که اعضای دانشجویی شورا در جریان برگزاری این جشنواره نبودند و ما این مسئله را در جلسه هم مطرح کردیم ولی جواب شان به طور کلی عذرخواهی بود که باید کیفیت بهتری برای این جشنواره داشته باشد ولی آگاهی ما از جشنواره باعث می شد که برنامه ها با کیفیت بهتری برگزار شود.
وی در پایان با اشاره به جشنواره نسل چهار نشریات دانشجویی خاطر نشان کرد: فعالیت های فرهنگی هر چه بیشتر دانشجویی باشد هم اثر بیشتری دارد و هم ظهور و بروز دانشجو در آن بیشتر است این جشنواره هم باعث خرسندی ما شد چرا که کاملا دانشجویی است و می تواند نقطه عطف خوبی در نشریات دانشجویی باشد و نقد ما به وزارت علوم این بود که بیشتر این جشنواره ها دولتی بود ولی وقتی نشریه دانشجویی باشد قالبا استقبال بیشتری انجام می شود و هم دولت و هم وزارت علوم در این قضیه دخالت پیدا می کنند.