به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سعید محمدزاده یک شنبه ۲۴ اسفند در مراسم تجلیل از دانش آموختگان برتر و برگزیدگان مسابقات فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: امروزه نظام دانشگاهی صرفا آموزشی و پژوهشی ارزش کو ارآمدی خود را از دست داده و در مقابل نقش نظام دانشگاهی مهارتی خیلی پررنگ شده است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی با این رسالت آغاز به کار کرد که فارغ التحصیلانی را تحویل جامعه دهد که دغدغه کار و اشتغال نداشته باشند، افزود: دانشگاه علمی کاربردی در راستای این رسالت، در رشته هایی دانشجو پذیرش می کند که ایجاد اشتغال کرده و علاوه بر مشغول به کار شدن فارغ التحصیلان، افرادی را در کنار خود مشغول فعالیت کنند و به نوعی می توان این دانشگاه را یک دانشگاه کارآفرین دانست.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: امروز دنیا، دنیای رقابت برای ایجاد کار و مهارت است و تکنولوژی ها نیز در این راستا مدام تغییر می کنند، از این رو نقش نظام های دانشگاهی صرفا پژوهشی نیز در این عرصه کمرنگ شده و با این حال می توان گفت که دانشگاه علمی کاربردی با توجه به اینکه جزء دانشگاههای مهارتی است در تراز اول دانشگاه ها قرار می گیرد.
محمدزاده با بیان اینکه دانش و مهارت باعث پایداری اقتصاد می شود، تصریح کرد: نظام دانشگاه علمی کاربردی امروز در راس نظام های دانشگاهی خدمت می کند.
وی با اشاره به اینکه در وزارت علوم 800 هزار صندلی خالی وجود دارد، گفت: این موضوع بیانگر آن است که نظام های آموزشی و پژوهشی دیگر کارآمد نیست و کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه هایی مانند آزاد و پیام نور به این دلیل است.
رییس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی دارای 57 مرکز در سراسر کشور با 800 هزار دانشجو و 50 هزار مدرس است، گفت: افزایش تعداد دانشجویان علمی کاربردی نشان می دهد که مردم دیگر به دنبال نظام های تئوری نیستند.
لازم به ذکر است، در این مراسم از 44 نفر از دانش آموختگان برتر و برگزیدگان مسابقات فرهنگی مراکز علمی کاربردی لرستان تجلیل بعمل آمد.